Putiovci niedni

21662
Putiovci niedni
Снимка: Actualno.com

Повече една латинска буква няма да намерите тук. Ако искате латиница, шофирайте по българските шосета, особено там, където има курорти. Или се разходете по центъра на средноголям град. Ще ви разказвам за чуждопоклонничеството и демонопоклонничеството. Първото изглежда по-безопасно, но то приключва с българската нация. А второто изяжда душата на човека. Имайки предвид обаче последните твърдения на нЕкои учЕни, душа не съществува, има единствено мозък, така че можете да не се притеснявате. За нищо. Пишете си на шльокавица, празнувайте си хелоин и бъдете с празни мозъци и без души.

Всички, които ще кажете, че думите чуждо-поклонничество и демоно-поклонничество са тъпи, сте вече с издълбани глави. Дресирали са ви, опитомили са ви, превърнали са ви в идеалните колонисти. На ония гадини точно това им трябва - послушна, мека и отворена биомаса, която да си клатят като малеби. Маса без минало и без собствена култура се управлява лесно и няма рискове, не се очаква да протестира за нещо, защото са ѝ извадени зъбите и са ѝ изпилени ноктите. Зомбясването върви с ускорени темпове, преизпълниха петилетките всички капиталисти и откровени служители на злото.

Ракка и Мосул не са краят – ИД си е заплаха

Дълго време светът наричаше сирийския град Ракка "столица на Ислямска държава". Това се промени. След три години под контрол на групиро...

Не знам как може да ви ядосва, че някой ви е засякъл на шосето, а да оставате равнодушни пред надписите бийч ризорт спаендуелнес клаб мажестик роял гранд оупънинг вилидж палас дриймс скай, които са написани на някакъв кучешки език?! Не е на английски, защото езикът на англичаните като всеки език съдържа смисъл, цели изречения, предикативност, завършеност, а споменатите бръщолевенки, записани на латиница, са само някакви извадки, приложени в страна, в която традиционният език е българският, а традиционната азбука е кирилицата. Ни в клин, ни в ръкав. Забравили сте значението на българската дума "клин", но знаете значението на чуждата дума "бийч".

Неотдавна премахнах от списъка си с фейстакова приятелите си един пич от Монтана, живеещ в Джърмани само защото ми заяви, че латиницата била по-красива от кирилицата. Спорът продължи, той почна да обижда азбуката ми. После се срещнахме на улицата в Созопол, пихме бира и се смяхме – на живо контактите са много по-нормални, а интернетското ни лице е шизофренично. А може би циклофренично. Убеден съм, че много по-спешно се нуждаем от закон за чистотата на езика, отколкото от какъвто и да било друг закон. И той трябва да забранява и санкционира използването на небългарска писменост и небългарски думи. Той трябва да регулира писането на клавиатура в училище и да определя колко часа българските ученици да се учат да пишат на български език с БДС. И да има изпит, зрелостен изпит, без който да не получават диплома, ако не ползват БДС и български букви при писане. Нещата ще се степенуват, фонетична ще ползват само тройкаджиите, но и те ще са задължени буквите да бъдат български.

Не, не съм луд, вие сте лудите, дето не ме разбирате. Не схващате, че този въпрос е толкова важен, колкото въпросът дали да има България изобщо. Основата на една държава е нейната култура и свети цар Борис е знаел това много добре. Икономика имат и колониите. Идете в провинциите на Япония и вижте какви са табелките по пътищата, отворете една словашка медия и погледнете има ли я думата "компютър" някъде (закон за чистота на езика, учените произвеждат домашна дума при появата на опасност от чуждица), само проверете гръцките наименования на хотелите и ще разберете, че твърдението, че сме колония, не е преувеличено грам. Българските хотелиери и бизнесмени са прости парчета. Българските деца вървят по пътя на най-малкото съпротивление и се поддават на пропагандата. Някой трябва да сложи ред и това е държавната администрация. Тя обаче е заета да краде точно в този момент. Като администрацията на всяка колония. И на никого не му дреме за Родина и подобни глупости.

Живуркащите и оцеляващите ще измрънкат пак нещо в отговор и ще продължат да живуркат и оцеляват. Станали са като циганите, смятат, че битието определя съзнанието, а е тъкмо обратното. Гранд оупънинг на задна прашка. Разпаднали сме се и това е свършен факт. Отиваме да се правим на тикви, махни ни се от главата с твоите морализаторски фашизоидни ксенофобски фанатични опявания. Дочух ви да го казвате.

Русия - думата, която парализира всички

„Докладът, че Русия е заплаха за България“ - този израз стана един от най-често употребяваните в последния месец, както от ...

Всяка година по това време изкрещявам колко ме е гнус от хелоин. Съобщавам какви сериозни последици има от него. Защото освен сляпо следване на чужд модел, при него има и заигравка с демоните, а никоя такава не завършва безобидно. И докато мърдам, ще продължавам да го повтарям – това инфантилизиране и дебилизиране е само видимата страна на нещата. По-страшни са невидимите. Тук обаче стигам до опасността отново да ми турят някой печат средностатистическите всеядни потребители и високоморалните либерални мислители, така че няма да прекрача границата. И няма да почна да разяснявам на дълго и широко колко е зверско и опасно за детето да му се поставят маски на смърт, на кошмарни съновидения и други грозотии, защото ние възрастните възприемаме света по един начин, а детето по друг. И в играта то вижда много повече, отколкото ние. И тази игра формира съзнанието му. И демоните, наричани още поднебесни духове на злобата, са съвсем реални, осезаеми и освирепели. Ето, че пак я прекрачих, тая пуста граница. Нека плюенето по твърденията ми започне сега!

Автор: Николай Фенерски

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Украйна: западни оръжия срещу цели в Русия?

Как Грузия върви по пътя на Украйна

Нотариуса и триумфът на злото над доброто

Ще ограничат ли в Германия скоростта по магистралите?

Близък Изток: ще промени ли Катар отношението си към Хамас?

Турция и ислямистите: какво свързва Ердоган и Хамас

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com