Бакшиш нападна волейболна националка заради 5 лв. ресто

11008
Бакшиш нападна волейболна националка заради 5 лв. ресто

Нагъл таксиметров шофьор направил луд скандал и нападнал волейболистката Христина Русева-Паяка, като се опитал да й прибере бакшиш от 5 лв., съобщиха очевидци пред Actualno.com. Това станало причина центърът да закъснение с няколко минути за днешната тренировка на националния отбор, потвърди тя за екшъна.

Русева се качила на жълтия автомобил от Подуене и пътувала до фитнес залата в Студентски град в София. Апаратът отчел 15 лв. и тя дала банкнота от 20 лв. Бакшишът нямал да й върне и прибрал парите. Русева обаче си потърсила рестото, което вбесило таксиметърджията. Той се разкрещял, че няма да й върне. Скандалът се пренесъл навън, когато двамата слезли от колата, за да развалят банкнотата в близък магазин.

Отлагат лагера на волейболистките заради легионерките

Лагерът на националния отбор по волейбол за жени в Тетевен се отлага за 29 април, съобщи gong.bg. Първоначално сборът бе обявен за 21 ...

Апаратът в таксито, обаче останал да върти. След като развалил парите, шофьорът казал, че сметката е по-голяма. Волейболистката обаче оспорила това и той започнал крещи, да обижда и да я псува. Насъбрали се хора и това спасило Русева от таксиметърджийски линч. Заради това, че тя си чака рестото, от 5 лв., бакшишът й върнал 1 лв. на жълти стотинки. Свидетели на екшъна разказват, че дори посегнал да я удари. Според тях двуметровата Христина спокойно щяла да излезе победител, но дотам не се стигнало. 

„Това си беше изнудване. Някои да им обясни на таксиметровите шофьори, че са длъжни да имат дребни пари, за да връщат. Това не е ангажимент на клиентите”, каза волейболната националка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com