Елица Василева: Има какво да научим от всеки треньор

16914
Елица Василева: Има какво да научим от всеки треньор

Новият селекционер на националния отбор по волейбол за жени Владимир Кузюткин е много добър мотиватор. Така една от основните състезателки в държавния тим Елица Василева определи руснака, в интервю за България On Air.

"Новият треньор е работил с едни от най-добрите волейболистки. Има какво да научим от всеки един специалист. Първенствата и на Русия, и на Италия са много силни. Ше имаме полза от това", надява се Елица. Тя признава, че не обича рокадите и малко изненадваща за нея е била смяната на италианеца Марчело Абонданца с Кузюткин.

Пламен Христов: Ако Левски неутрализира сервиса на Марек, ще бие

Волейболистите на Марек (Дупница) излизат със самочувствие и имат психологическо преимущество пред Левски бол във втория мач от финални...

Всъщност, една от причините ръководството на федерацията да приключи с Абонданца беше, че той беше набелязал Елица и капитана на държавния тим Страшимира Филипова за гонене, припомнят запознати.

Василева се прибра от Южна Корея, където игра през сезона, още в началото на март. От тогава тя тренира с тима на ЦСКА. Лагерът на националките започва на 21 април. Елица ще е сред първите, които ще започнат да тренират с Кузюткин, а останалите момичета ще се присъединят след приключване на първенствата в началото на май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com