Казийски остава твърд в решенението си, няма да играе в националния

8952
Казийски остава твърд в решенението си, няма да играе в националния
Снимка: БГНЕС

Матей Казийски е категоричен, че няма да играе в националния отбор по волейбол, въпреки че се обадил да честити Великден на селекционера на лъвовете Камило Плачи. Това каза треньорът на българския тим пред Дарик. Неотдавна италианецът за пореден път разговаря с най-добрият ни волейболист и го покани да се присъедини към националния отбор.

Преди 2 години Матей твърдо заяви, че напуска националния, докато УС на федерацията не си подаде оставката. Той си тръгна заедно с уволнения селекционер Радостин Стойчев. Миналата седмица тимът им Халкбанк (Анкара) спечели шампионската титла на Турция.

Казийски непреклонен за националния

Звездата на българския волейбол Матей Казаийски не е променил решението си и не смята да се връща в националния отбор. Това призна той ...

"С Матей си пишем и се чуваме, когато има повод. От добро възпитание, когато някой играч или колега постигне успех, аз му се обаждам. Поздравих Казийски за титлата в Турция, а той ми се обади за Великден", разкри Камило Плачи.

"В началото имахме големи състезатели като Матей Казийски, Пламен Константинов, Евгени Иванов, Владимир Николов, Андрей Жеков. Сега имаме отбор, който претърпя много сериозни промени по отношението на състезателите. Въпреки тяхното отсъствие отборът успя да остане сред най-силните", коментира Плачи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com