Пламен Константинов извади Владимир Николов от националния

110119
Пламен Константинов извади Владимир Николов от националния
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на мъжкия ни национален отбор по волейбол Пламен Константинов не планира да включва Владимир Николов сред състезателите за предстоящото Световно първенство в Полша. Настоящият мениджър на тима и бивш капитан на България започна да участва в някои от заниманията. Николов тренираше с националния отбор и преди Европейското първенство миналата година.

"Владо не е започнал подготовка за световното, а просто тренира, за да бъде в кондиция преди началото на клубния сезон. От друга страна обаче има неяснота около включването на Боян Йорданов, който има травма в рамото. Очакваме до 2-3 дни мнението на най-добрия специалист по този тип контузии. Данаил Милушев пък имаше проблеми с глезена и повече от месец бе извън националния. Ако травмата му попречи да се подготви добре, ще останем на поста диагонал само с Цветан Соколов и Венелин Кадънков, който няма достатъчно опит. В една такава ситуация Николов може да се окаже добра опция. Това обаче е един краен вариант и поради тази причина името му не фигурира в разширения състав" - каза Константинов, цитиран от сайта на Българската федерация по волейбол.

"Гадзета дело Спорт": Матей Казийски няма да се върне в националния отбор

Матей Казийски няма да се върне в националния отбор на България, пише “Гадзета дело спорт”. Българинът подписа договор с би...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол