Автобус с работници се подпали във Враца, няма пострадали

11622
Автобус с работници се подпали във Враца, няма пострадали

Служебен автобус, превозващ работници от завода за кабели в Мездра "СЕ Борднетце", се е запалил във Враца. За щастие при инцидента няма пострадали.

Плашещата случка се е разиграла на улица „Поп Сава Катрафилов“, зад църквата „Св. Николай Чудотворец“ на площад „Христо Ботев“, информира tribali.info. Там автобусът е спрял, след като шофьорът Венелин Хрисотв усетил миризма на дим. Той веднага евакуирал пътниците, а малко след това гръмнала задната лява гума и превозното средство се подпалило.

Автобус, превозващ деца се запали, няма пострадали

Автобус с деца от Велико Търново се запали в района на местността Предел, съобщи БНР. Те са отивали на планинска лагер-школа. Докато ...

На мястото веднага пристигнал екип на областното управление за пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборците потушили пламъците за минути. Патрулен автомобил с полицейски служители също пристигнал, за да отцепи движението по натоварената централна врачанска улица.

Въпреки бързата намеса на служителите на реда, задната част на превозното средство е напълно изгоряла. Двигателният отсег, багажното отделение и част от инвентара са погълнати от огнените езици.

Най-вероятно причината за пожара е техническа неизправност. Tепърва предстои следствените органи да излязат с официално становище по случая.

Снимка: Архив

Автобус избухна в пламъци в Истанбул, трима загинаха

Трима души загинаха, а няколко други са ранени, след като обществен автобус в Истанбул избухна в пламъци. Инцидентът е станал в района...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com