X
 
 

Борисовата субсидия за Борисов

16978 15
Борисовата субсидия за Борисов
Снимка: БГНЕС
Ами не. Вече става прекалено прекалено. Прекалено като за олигофрени, дебилите отдавна ги подминахме с 200-300 км./ч.

"Който се обяви против лудите, сам го обявяват за луд". Така другарят недеполитизиран бивш МВР кадър и понастоящем премиер на Република България Бойко Борисов обясни защо най-после реши да предложи партийните субсидии да станат от 11 лева (всъщност 13,23 лева) на глас 1 лев на глас.

Значи така – поправяме, не защото вярваме, че това е правилно, а за рейтинг. Това всъщност е примерът за популизма – най-високо в държавата. А приказките, че олигарсите щели да овладеят партиите, са черешката на тортата. Те сега защото ги няма ли, Бойко? Въпросът е кой колко е зависим и от кого.

Между другото, в средата на тази година за пореден път Сметната палата публикува заверените отчети на партиите. И гледай ти – по отчет няма нито едно доброволно дарение за ГЕРБ! 1 лев няма! 1 стотинка дори! Но най-тлъстото перо идва от субсидиите – над 15 млн. лева! И сега, след като правим субсидията по лев на власт, единственият въпрос е откъде точно ще продължи цоцането? Защото само наивник би повярвал, че Борисов го върши за полза роду – върши го, за да не кажели, че е луд, сам си го призна!

Като стана дума за наивници, време е да видим и как нещо Борисово е на път да си иде, но не Борисов, а Борисовата градина. И ще иде към Борисов. Имаше снощи (5 юни) едно много голямо обсъждане на готвения нов Подробен устройствен план на най-емблематичния парк в София. И хък-мък изведнъж се оказа, че няма да се строи, ама не баш – там, при "София Ленд", при гара "Пионер", и че няма официална информация как стои въпросът с частните имоти на територията на парка. А точно в това се крие разковничето на намеренията зад всички приказки как ще я пазим Борисовата градина – заложена бомба със закъснител, която ще чака удобно време да избухне. И ще избухне – в подходящия момент, да не ни събуди от дълбоката апатия. Тогава, когато ще потрябва субсидия!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

 • българин 11 българин преди 8 месеца Профил на трол?
  Тиквата е към края си, драпа да удължи агонията максимално, за него всичко, което му дава отсрочка е добре дошло, от римско време е валидна максимата - след мен и потоп, така и простакът на републиката, след него, ако ще и потоп, а иначе и 1 лев им много на нашенските престъпници в "елита" на червената мафия, за тях раирани костюми и на наровете да почиват.
 • Анонимен 10 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  г-н Ачев, първо хапчетата- посре драскането!
 • Тиквата вони ! 9 Тиквата вони ! преди 8 месеца Профил на трол?
  На 5.06.2019 г. ЕК излезе с убийствен доклад за България и писа „Слаб 2“ както на управлението на ГЕРБ и ОП, така и на превзетата от властта съдебна система . Холандският външен министър лично уведоми Борисов, че България не е годна Шенген, защото границата ни е пробита, а страната ни генерира не сигурност, а ПРЕСТЪПНОСТ !
 • Бунак Боко (ББ) 9.1 Бунак Боко (ББ) преди 8 месеца Профил на трол?
  За да отклони общественото внимание от грандиозния си провал, при това порицан от контролираната от ЕНП Европейска комисия, днес Борисов бомбастично предлага намаляване на държавната субсидия за партиите от 11 лева на… 1 лев. Ето къде била заровена тиквата ...
  : 3 !
 • Бунак Боко (ББ) 9.2 Бунак Боко (ББ) преди 8 месеца Профил на трол?
  За да отклони общественото внимание от грандиозния си провал, при това порицан от контролираната от ЕНП Европейска комисия, днес Борисов бомбастично предлага намаляване на държавната субсидия за партиите от 11 лева на… 1 лев. Ето къде била заровена тиквата ...
  : 5 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Защо му завиждате на Тиквата, защо требе да му вЕрвате ? Той Мафиота си каза автобиографията - АЗ СЪМ ПРОСТ !
 • единица 7 единица преди 8 месеца Профил на трол?
  СМЪРТ ЗА МИЗЕРНАТА КЛЕПТОРКАТИЧНА/ ПЛУТОКРАТИЧНА/ АНТИБЪЛГАРСКА КОМПРАДОРСКА СИСТЕМА. ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДНИЯТ ФРОНТ И ПАСТИР СТОМАНА. НАРОДЕН СЪД ЗА КЛИКАТА 10111989 И ТЕХНИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ ВКЛ И /СЪБУДИЛОТО СЕ ПРЕЗ 2013 АНТИгражданско ОТРОВНО ОБЩЕСТВО/ НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА И СЪУЧАСТНИЦИТЕ.
 • Анонимен 6 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  СМЪРТ ЗА партиите. F....F eu*nato F...F AND... NO MERSY.
 • ГЕРПедерастията Е БОЛЕСТ! 5 ГЕРПедерастията Е БОЛЕСТ! преди 8 месеца Профил на трол?
  От гусин пИдал бОКу Тиквоф вече може да се очаква всякаква простотия, изречена и сторена! Изперка горкия от много ректални упражнения!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  ЩО, СЕГА ДА НЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ С ПАРИ ОТ СУБСИДИИТЕ? ЗА ДА СА "ЧИСТИ", ГИ КУПУВАТ С МИЛИАРДИТЕ, КОИТО ОСИГУРИХА НА "КАСИЧКИ" КАТО ПЕЕФСКИ, РАЗНИТЕ ДОМУСИ, ГАНЧОВЦИ, И т.н. "БИЗНЕСМЕНИ", КАКТО И С "ИЗЧЕЗНАЛИТЕ" МИЛИАРДИ ОТ ЕДНА БАНКА? ТЪЙ, ЧЕ, КАКТО И РЕЛИГИИТЕ - ХЕМ ОТ БЮДЖЕТА, ХЕМ ИМ ОСТАВИХА ДАРЕНИЯТА! ТЪЙ ЧЕ, НИКАКВИ СУБСИДИИ - И 1 ЛЕВ Е М виж още ›› НОГО! И СЕГА ВСИЧКО Е ОТ РАЗНИ "НАШИ" ОЛИГАРСИ, 43 МИЛИОНА , ПЛАТЕНИ НА ГЕРГОВ, ЗА КАКВО СА, МАЙ ТОЧНО ЗА ПОДОБНИ СКРИТИ "НУЖДИ"?
 • Анонимен 3 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Превръща се в тидир живков ....циркаджия с ефтини номера....кажете му че ги знаем тия новера к няма да минат....а да си оди в банкя да ск гледа внуците,парите ги има к знаем пе са милиарди к са в банкк в сащ....
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Нали беше ученик и гавазин на Тато?
  : 3 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 8 месеца Профил на трол?
  Първо дажд нито един лев да не се плаща....второ а дано да иьчезнаг поради парите всички партии ог само себе си к да станем бдзпартиина държава....трето веднага да сд разслддва ог къде ще кмат вече пари партиите ...и ако са ог ллигарсите съд и затвор и за партията и за олигарха... И четвърто забрана със заклн на пллитическите партии в българия за 100 години!!!!
Нагоре