X
 
 

Грижата на Пеевски за КТБ умилява

11664 9
Грижата на Пеевски за КТБ умилява
Снимка: БГНЕС
"Тъй като действията най-точно показват действителните намерения и са по-силни от всякакво празно говорене, с този законопроект за пореден път доказваме, че стоим твърдо зад пълното разкриване на истина за КТБ - както относно източването на банката, така и спрямо последвалото разграбване на активите, закупени пряко или опосредено с пари на банката. Наясно съм, че настоящата законодателна инициатива ще срещне съпротива от лицата, стоящи зад ограбването на банката, както и от страна на медиите, даващи трибуна на тези лица". Това са част от особено интересните акценти в позицията, с която най-успешният млад мъж, депутат и медиен магнат Делян Пеевски представи новия си законопроект за КТБ.

Коментар на редактора

Само с протест вече не става

Цели пет протеста заради безобразното управление на София белязаха почивните дни (21-22.10.2017). Едни протестираха заради неспособност...

В интерес на истината, в законопроекта има доста полезни неща, най-вече при какви условия дадена сделка, касаеща КТБ, да бъде отменена.

Дотук добре, казал падащият от 20-тия етаж като стигнал 10-тия. Гложди ме обаче следният въпрос - защо три години по-късно, а не три дни или хайде, три месеца след фалита? Малко прилича на това да си сложиш презерватив, след като си оплескал здравата пейзажа. Не малко, а много. Извънредно много.

Единственият смислен отговор, отразяващ българската действителност, е, че определена част от вторичното разграбване отдавна е приключила, минала и заминала. Първичното пък съвсем отече. КОЙто таковал, таковал - кака се омъжи! До следващия път. Сега пред "правосъдието" могат да излязат тези обирджии и бандюги, които вече нямат политически гръб.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Базука 8 Базука преди 2 години Профил на трол?
  Писна ми от празни приказки вече трета година. Съд и затвор за Цветан Василев и всчики, които са участвали в източването на пирамидата КТБ.
 • Марта 7 Марта преди 2 години Профил на трол?
  Честно казано не ме интересува дали Пеевски ще се разправя с КТБ или не. Искам просто да излезе истината наяве и да влязат виновните в затвора. Не приемам при липса на 4 млрд. лв. български пари да няма ни един виновен за това. Всички имаха шанс да направят нещо, но никой не си мръдна и пръста. След като Пеевски се е захванал по-добре да го подкрепим, от колкото да си оставим и този грабеж да оста виж още ›› не без виновници.
 • Иванов 6 Иванов преди 2 години Профил на трол?
  Не знам дали грижата на Пеевски за КТБ умилява, но е факт, че фараон Цветан Василев дори не прави и толкова!
 • Милен 5 Милен преди 2 години Профил на трол?
  Василев да върне всички пари, които открадна, защото няма да му плащаме сметката ние.
 • Рали 4 Рали преди 2 години Профил на трол?
  Малко е несериозен Пеевски с тези си изказвания. Но пък трябва все пак ония мошеник Василев да си понесе отговорността.
 • ЯСНО Е КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ФАЛИТА НА КТБ! 3 ЯСНО Е КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ФАЛИТА НА КТБ! преди 2 години Профил на трол?
  НА МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА НЕОБХОДИМИ ГОЛЕМИ УДАРИ (ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ) ЗАЩОТО ИМ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА КОКА, ЛЮБОВНИЦИ, КОЛИ, ЯХТИ И Т.Н. Досега преживяхме няколко банкови фалита и ТОТАЛНА ОБЕЗЦЕНКА НА ЛЕВА! Сега сме вързани към еврото и обезценка не върви и МУТРИТЕ ВЗАИМНО СЕ ЦАКАТ (ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЕЗ УБИЙСТВА). ВИНОВНИТЕ за фалита на КТБ очевАдно не са потърпевшите а ЗАБОГАТЕЛИТЕ ОТ ФАЛИТА! (или прид виж още ›› обили власт!!!)
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 години Профил на трол?
  Да довлекат банкера на съд а да не ми се моткат с глупости!
 • КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ ФАЛИТА??? АМИ ВЛАСТИМАЩИТЕ!!! 2.1 КОЙ СПЕЧЕЛИ ОТ ФАЛИТА??? АМИ ВЛАСТИМАЩИТЕ!!! преди 2 години Профил на трол?
  На банкера му е мил живота и няма да се разприказва (но в случая е потърпевш защото му взимат имущество и губи). Все пак е интересно как ОТ БАНКЕР НА ГОДИНАТА ПРЕЗ НЯКОЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ГОДИНИ СТАНА НАЙ-ЛОШИЯ!!!
  : 1 !
 • Гергана 1 Гергана преди 2 години Профил на трол?
  Още по-мило ще ми стане като видя осъдени за пирамидката КТБ и фараона - зад решетките
Нагоре