Из дневника на случаен национал-мъпет*

9401
Из дневника на случаен национал-мъпет*
Снимка: Pixabay

Петък вечер е, време за купон! Ще се напи ... ъъъ, полекувам здраво. Чух, че имало някакъв гаден закъснял джендърски грип. Трябвало лятото да мине, ама ей на – джендърска му работа, септември върлува. Подлост отвсякъде ...

Гъл-гъл-гъл, време е май да се прибирам, че изкарах десетина лечения в една сесия. Така ще съм по-здрав, само да не върна лекарството. Я, кви са тия чанти тука, баш на стълбите на метрото? Пречат, а и нали само повтарят в тва метро да не оставяме без надзор багаж. Чакай да видя защо нарушават обществения ред – шууут, ще ми седят тия багатели тука, да земат да спънат някой важен гражданин като мен, че и ако гръмнат, белгийско метро ще стане!

Свидетели: Карлос Контрера беше пиян и се държа непристойно с жени

Непровокирана агресия от страна на Карлос Контрера към възрастна, бездомна жена – в това а убедени две жени, които са станали сви...

Тия па какички кви са и какво ми викат и размахват ръце? Боли ме главата, от лечението ще да е – изтрябвали са ми сега да крякат. То поне какички да бяха, ами нещо джендърско има в тях – по-обли са там, където не трябва, това не е Турция-Турцияя! Че и ще ми държат сметка защо премахвам опасното препятствие – ами ще се пребие човек, кво искат, да не минавам до стената, а през останалите 10 метра ли? Я да се полекуват те, да видят лесно ли е да няма стена наблизо!

Махнете се бе, знаете ли кой съм аз? В СОС съм. Не барбекю и чеснов, в Столичния общински съвет съм. Ти кво ми се отваряш, я ела тука да ти обЕсна ... ау, че и ще ме удря. Аз съм длъжностно лице, мога да те хвана където си искам, нямаш право да ми противоречиш! Много си нагла, не сме подписали Истанбулската конвенция, че да ми се отваряш! Ма то боли, ма – тая дали е джендърка, яко удря! Насилие отвсякъде – как ще го лапнат сутрешните блокове, ще види тя!

Айде сега пък и някакъв с униформа. Тия за пет пари не стават – глей го как ми се моли да се извиня. Тоя да не иска да стана волна птичка, че да чуруликам – извинисебе, ти! Оф, май не беше така редослова, ама разбраха. И оная кво ме снима – аз си изпълних дълга, погрижих се за обществения ред като общински съветник! Съветите не работят винаги, трябват и действия понякога.

Стига вече толкова, че трябва да останат сили за още лечение. Ама много гадно ми развалиха настроението – ей го и тая бабичка дето се щура около чантите. Полицайчето няма ли и на нея да каже, че е опасно така до изоставен багаж да прави? А, той па бил неин. Ще го събере, тамън да се раздвижи, че артритът не прощава. И друг път да не слага чанти на пътя на порядъчните хора!

София прайд: Карлос Контрера е политически мъпет

Устойчива позиция на ВМРО за провеждането на София прайд е, че "това е един чужд културен ход, който всяка година ни се натрапва все по...

* Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com