X
 
 

Из дневника на случаен национал-мъпет*

8321 6
photo of Из дневника на случаен национал-мъпет*
Снимка: Pixabay
Петък вечер е, време за купон! Ще се напи ... ъъъ, полекувам здраво. Чух, че имало някакъв гаден закъснял джендърски грип. Трябвало лятото да мине, ама ей на – джендърска му работа, септември върлува. Подлост отвсякъде ...

Гъл-гъл-гъл, време е май да се прибирам, че изкарах десетина лечения в една сесия. Така ще съм по-здрав, само да не върна лекарството. Я, кви са тия чанти тука, баш на стълбите на метрото? Пречат, а и нали само повтарят в тва метро да не оставяме без надзор багаж. Чакай да видя защо нарушават обществения ред – шууут, ще ми седят тия багатели тука, да земат да спънат някой важен гражданин като мен, че и ако гръмнат, белгийско метро ще стане!

Свидетели: Карлос Контрера беше пиян и се държа непристойно с жени

Непровокирана агресия от страна на Карлос Контрера към възрастна, бездомна жена – в това а убедени две жени, които са станали сви...

Тия па какички кви са и какво ми викат и размахват ръце? Боли ме главата, от лечението ще да е – изтрябвали са ми сега да крякат. То поне какички да бяха, ами нещо джендърско има в тях – по-обли са там, където не трябва, това не е Турция-Турцияя! Че и ще ми държат сметка защо премахвам опасното препятствие – ами ще се пребие човек, кво искат, да не минавам до стената, а през останалите 10 метра ли? Я да се полекуват те, да видят лесно ли е да няма стена наблизо!

Махнете се бе, знаете ли кой съм аз? В СОС съм. Не барбекю и чеснов, в Столичния общински съвет съм. Ти кво ми се отваряш, я ела тука да ти обЕсна ... ау, че и ще ме удря. Аз съм длъжностно лице, мога да те хвана където си искам, нямаш право да ми противоречиш! Много си нагла, не сме подписали Истанбулската конвенция, че да ми се отваряш! Ма то боли, ма – тая дали е джендърка, яко удря! Насилие отвсякъде – как ще го лапнат сутрешните блокове, ще види тя!

Айде сега пък и някакъв с униформа. Тия за пет пари не стават – глей го как ми се моли да се извиня. Тоя да не иска да стана волна птичка, че да чуруликам – извинисебе, ти! Оф, май не беше така редослова, ама разбраха. И оная кво ме снима – аз си изпълних дълга, погрижих се за обществения ред като общински съветник! Съветите не работят винаги, трябват и действия понякога.

Стига вече толкова, че трябва да останат сили за още лечение. Ама много гадно ми развалиха настроението – ей го и тая бабичка дето се щура около чантите. Полицайчето няма ли и на нея да каже, че е опасно така до изоставен багаж да прави? А, той па бил неин. Ще го събере, тамън да се раздвижи, че артритът не прощава. И друг път да не слага чанти на пътя на порядъчните хора!

София прайд: Карлос Контрера е политически мъпет

Устойчива позиция на ВМРО за провеждането на София прайд е, че "това е един чужд културен ход, който всяка година ни се натрапва все по...

* Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна!

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители

6 Коментара

Кафене
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ДуПеСе да се закрие 3 ДуПеСе да се закрие преди 10 месеца Профил на трол?
  От БТА съобщили, че България е изнесла за Япония 500 компютъра. Малко по-късно обаче новината била коригирана и се оказало, че всъщност не били 500, а 500 хиляди; и не били компютри, а компоти; и не били за Япония, а за Германия; и не били изнесени, а били върнати (понеже били развалени).”
 • Нещастна България 3.1 Нещастна България преди 10 месеца Профил на трол?
  Дай на ЦИГАНИНА неограничен достъп до обществен финансов ресурс и блага, не търси от него отговорност и не го наказвай и ще получиш българеещ се циганофобски баш-"българин" като Карлос Педрос Контрера МЪПЕТ-ДуПе-"комитка"! Софиянци да гласуват пак за патриотарстващия ДС-МВРо-ЦИГАНЬОР-БЪЛГАРЩИНИЗЪМ от победилият БКП-ЦИГАНЬОР-КОМУНИЗЪМ с БКП=ГЕРБ+БСП милиционер-демократичния цент виж още ›› рализъм на КАРУЦАР-ГАВАЗИНА на влашкия циганин Яшар Замфиркьо - Тато (Тодор Живков = https ://bit.ly/2Ozk5uO = проф. Тодор Балкански: Тодор Живков. Просопография на диктатора – Изд. "Знак '94", Велико Търново, 1996г. https ://bit.ly/2uyjYrM ) и БКП-българеещия се циганин Пънчо Кубъдънъ - Бато авджията, които заедно основават през 1963г. "новата българска ЕДИННА социалистическа НАЦИЯ" от ДС-побългарени цигани с БКП кръщелно http ://bit.ly/2kcpUBZ !
  : 6 !
 • ДуПеСе да се закрие 3.2 ДуПеСе да се закрие преди 10 месеца Профил на трол?
  Тъп сърбомане още ли дириш майка си из българските сайтове?
  : 0 !
 • Съболезнования 3.3 Съболезнования преди 9 месеца Профил на трол?
  Патриотарстващото мъпет-ДуПе пак го изнасилили в кенефите на градинката зад джамията сърбомански банкянски шопи и то на сухо, в нарушение на коалиционното споразумение, че междукоалиционните ласки ще се осъществяват само с руски вазелин или в краен случай с гръцки зехтин!
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ЦИГАНЬОР-КОМУНИЗМЪТ 2 ЦИГАНЬОР-КОМУНИЗМЪТ преди 10 месеца Профил на трол?
  ДС-МВРо-вката Карлос Педрос Контрера - мъпет-ДуПе-"комитка" е латиноамериканското ДС-побългарено с БКП-кръщелно ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ на ЦИГАНЬОР-БЪЛГРАЩИНИЗМА на ЦИГАНЬОР-КОМУНИЗМА с милиционер-демократичния централизъм на "новата българска ЕДИННА социалистическа НАЦИЯ" на БКП+ДС от 1963г. на влашкия циганин Яшар Замфиркьо - Тато (Тодор Живков = https ://bit.ly/2Ozk5uO = проф. Тодор Б виж още ›› алкански: Тодор Живков. Просопография на диктатора – Изд. "Знак '94", Велико Търново, 1996г. https ://bit.ly/2uyjYrM ) и делиорманския мангасар Пънчо Кубъдънъ - Бато авджията! Откакто ДС го е настанила в БКП-заграбените Македонски дом и множество македонски имоти в София, вече чувства цяла София за СВОЯ ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ и безцеремонно и аргантно малтретира отмародерстваните от БКП+ДС+МВРо+ГЕРБ+БСП+ДПС+..... бедни възрастни хора, на които обещаваше увеличение на пенсиите и с бира и кебапче (от фалиралата КТБанк) ПОДКУПВАШЕ циганските мааали за да бъде избран за рушвето-доходоностния занаят на привилигирован съветник в СОС! За отбелязване е, че Тато е бил фамилния ПАТРОН (гюфто) (пряко роднинство със зетя му Иван Славков - Батето) на банкянско-шопската-сърбоманска БКП-милиционерска фамилия БОРИСОВИ, а Бато авджията е бил фамилния ПАТРОН (гюфто) на русенската БЗНС-номенклатурна и ДС-агентурна фамилия КАРАКАЧАН: Дончо ДС-"Иванов" и БЗНС-ротенфюрера на ДС-МВРо-катуна на БКП-КАЗАРМЕНИЯ КОМУНИЗЪМ ДС-"Иван", докато мургавото Ванчо БКП-лаборантчо е фамилния ПАТРОН (гюфто) на крушовишката фамилия НИНОВИ - назначила за гл. редактор на Дума "лондонски ортодоксален християнин" и бра'чед на дедо Пънчо от Лозница! ПО ЦИГАНИИТЕ ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!!
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • българин 1 българин преди 10 месеца Профил на трол?
  Ей момче, с този пасквил яко се изложи, онзи прост кретен не заслужава внимание, а присъда, но и ти здраво ритна словото с тези писания, не ти отива, много е плоско това отчайващо словоблудство.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Последно в Актуално