Може просто да не вземате парите на Lafka, г-н Прокопиев

6245
Може просто да не вземате парите на Lafka, г-н Прокопиев
Снимка: БГНЕС

Ако може, нека Lafka да не рекламира при нас. С тези думи издателят на вестниците "Капитал" и "Капитал Daily" Иво Прокопиев отчаяно се опита да запуши дупката в имиджа на "Икономедиа", след като през миналата събота (15 ноември) на страниците на печатното издание на "Капитал" лъсна рекламата на Lafka.

Коментар на редактора

Иво Прокопиев: Ако може, Lafka да не рекламира при нас

Финансистът и издателя на вестниците "Капитал" и "Капитал Daily" Иво Прокопиев предприе доста интересен завой по отношение на веригата ...

Г-н Прокопиев, може просто да не търсите парите на Lafka, вместо да ги молите да не Ви ги дават. Нали били и без това малко по Ваши думи - значи няма проблем. И не се извъртайте толкова бързо – само преди три дни „Капитал” пусна добре обоснована и аргументирана позиция как рекламният бизнес и редакторската политика на изданието не се сблъскват и са напълно разделени. Днес Вие давате съвсем различен сигнал – моля, другарко, ако може да не ми ходят в гащите. Ами Lafka може пък да иска да покорява целевата група читатели на "Капитал" – защо да не предлага оферта? Вече дали Вие искате името на "Капитал" да се свързва с името на Lafka е съвсем отделен въпрос. И звучи доста кухо да отправяте призиви Lafka да не закача "Икономедиа". Сега Lafka има моралното право да иска оттук насетне и изданията на "Икономедиа" да не я закачат. Да не стане само така, че "моралното право" да се превърне в реално – дано не, досега повод за притеснение не е имало.

А ако "Капитал" и "Капитал Daily" имат нужда от пари – защото безспорно за качеството трябват пари, могат да погледнат и дали няма други на пазара вместо Lafka. Ей така, на пръв поглед, се сещам за Relay. И цветовете даже са близки – Lafka в оранжево, Relay в червено. Избор има – вече дали може да се възползва човек е съвсем отделен въпрос.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com