X
 
 

Взема ли заплата от БНТ г-н Емил Кошлуков и като какъв?

19430 4
photo of Взема ли заплата от БНТ г-н Емил Кошлуков и като какъв?
Снимка: Facebook/Борислав Сандов
Тъй като иде празник, някак се настроих благотворително. Нищо, че празникът е такъв, че душата да трепти патриотично. Нали е празник – някак така, по инерция, избива благотворителността. А и патриотичността и без това ще се лее - нищо, че от много "извори" ще е на гол тумбак - чифте пищови!

И се притесних – ами познатият ми като програмен директор на БНТ г-н Емил Кошлуков как ще прекара празника? Дали ще му стигнат паричките? Защото вчера (1 март) проведох един дистанционен разговор с него и ме напънаха ... тревоги!

В разговора ни във Facebook, който можете да видите по-долу, г-н Кошлуков изрично каза, че мой коментар под негова публикация е адресиран към ръководството (на БНТ), не към него, и затова го изтрива. В течение на разговора каза и, че се е отказал от възнаграждението си като водещ в обществената национална телевизия на България. За незнаещите – той води публицистичното предаване "Още от деня". Лично аз си мислех и, че е програмен директор на БНТ, но ето на - човек научава нещо ново всеки ден!

И при това положение няма как да не се разтреперя – ами г-н Кошлуков не взема заплата като водещ в БНТ, не е част от ръководството, пък работи в тази телевизия – тогава като какъв взема заплата? И взема ли заплата? Има ли парички да си плати интернета, да влезе във Facebook-а, да ни просветли за нещата от живота, да ни ги покаже и обясни - или някой му го е обсебил? Притеснено ми е някак ...

Дано всичко е наред, г-н Кошлуков. Ако имате нужда от помощ, кажете, пишете. Може и във Facebook – там сте активен. В крайна сметка опцията DMS е винаги налична, а спестените парички от закуски свършват все някога!

п.п. И за да не остава скрито-покрито – ето и първоначалният ми коментар, изтрит от г-н Кошлуков - стената във Facebook все пак си е негова. Но става твърде джендърско, ако и аз го скрия. Пък и прощавайте всички, че Ви занимавам с такива прозаични неща като доходите на човек, влияещ на медийния ред в държавната телевизия, вместо да славя величието на Освобождението. То - величието, нещо ми се струва, че отдавна се е позасрамило от уж свободните.

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 3 от 5. Гласували общо: 6 потребители
 • Петко 4 Петко преди 5 месеца Профил на трол?
  От Икономедия ми изтриха профила защото се регистрирах като гризача от Разград,от факти също.С две думи,не може да говориш ИСТИНИ.
 • Македонецъ 3 Македонецъ преди 5 месеца Профил на трол?
  Ами и двамата са изключително отблъскващи с тази разлика , че ивайло ачев не трие с едно две изключения. Убеден съм , че кошлуков е по отблъскващ За кошлуков /сузи бедрото/ мога да напищша , че е б*клук абсолют и със сигурност е с пъти по Голям Враг на Народа. И ачев колкото и да е все пак не е в такава степен. И отново джендъри , родител /1/ и родител/2/ нешо написано от кошлуков. На това ТРЯБВА виж още ›› ДА СЕ СЛОЖИ РЕШИТЕЛЕН КРАЙ. Но явно сега няма как или то ще бъде цяла поредица от Решителен край или напълно сме в Блатото от което няма измъкване .есейското Блато.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 5 месеца Профил на трол?
  Ами, ако не получава заплата, значи и не носи отговорност! То, и тия с големите заплати също толкова отговарят! Както ми казваше един преди време: най-обичам да управлявам без да отговарям! В България е масово!
 • българин 1 българин преди 5 месеца Профил на трол?
  Пляс, пляс пИдалите, пляс, пляс пИдалите, кошлуково лайно ... "елита" на червената мафия, сбъркани извратеняци!