X
 
 

Зарибява ли Фандъкова футболни фенове?

8318 6
photo of Зарибява ли Фандъкова футболни фенове?
Снимка: БГНЕС
Между скандалите като това да избираш нов главен прокурор и да имаш само един кандидат за поста или да сваляш журналист с десетилетия опит, като му обясняваш, че по длъжностна характеристика всъщност не може да си върши работата, леко отстрани минава и друг един скандал – този със стадион "България армия".

Вчера, 13 септември, в Народното събрание спортният министър Красен Кралев обяви, че главният архитект на София Здравко Здравков е издал виза за проектиране на основен ремонт и реконструкцията на "Българска армия". Нищо изненадващо – да, но не. Защото по процедура визата за проектиране представлява копие на действащия Подробен устройствен план.

Фандъкова срещу Манолова – хвани едната, удари другата

Официално е – настоящата кметица на София Йорданка Фандъкова ще се състезава за нов мандат, а най-шумният ѝ опонент е омбудсманът...

За незапознатите - "Българска армия" се намира в Борисовата градина. А Борисовата градина няма Подробен устройствен план (ПУП)! През юни месец тази година имаше куп скандали с предложението за плана и в крайна сметка то още си е предложение, с 400 жалби по него!

Тогава – каква виза се издава за стадиона на ЦСКА и на каква законова база? Здравко Здравков не благоволи да отговори на телефонните ми обаждания, за да обясни. И при това положение, след като нямам тази ключова експертна позиция, почвам да си мисля за следните варианти:

1. Новината е пълна Пунта Мара и е само за пиар – за да си каже някой и друг фен на ЦСКА колко е яка Йорданка Фандъкова и да вземе да гласува за нея. А след изборите – еми, фенчета, ние бяхме забравили, че няма ПУП, ама чакайте, ще го приемем и него – нищо, че проектът на сегашния го клатим от 2015 година и още не сме го приели.

2. Новината е пореден пример как се погазват наредби и закони заради силния на деня. Някакви си там норми, дрън-дрън – после ще го нагласим по тях.

Фандъкова срещу Манолова – хвани едната, удари другата

Официално е – настоящата кметица на София Йорданка Фандъкова ще се състезава за нов мандат, а най-шумният ѝ опонент е омбудсманът...

Та кое е, г-н Здравков и г-жо Фандъкова?

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Ало,, Актуално сом,, много триете коментари те, когато става въпрос за власт имащи те... Понеже Дойче Веле Ви препоръча отварям страницата, но променям решението си и повече българска медия няма да отворя. Аз съм един от 4 000 000 българи който избягаха от България за да заживеят охолно и спокойно..... Вие колко останах те ((доста сте малко 50 000 новородени 180 000 починали на година, останалите виж още ›› търсят възможности на ЗАПАД.. Ай с здраве.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  До ритнитопковците - пак ли ще гласувате за Фундука, слугинята на Мафията, Мушмула присадена на пИдал !
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  ДА!
  : 4 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  На Ачев мога да му покажа "КОЕ Е"?(въпроса в края на пасквила) .... Това е средния ми пръст за др.Галева!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Хвани Галева, удари Борисова - един дол дренки за балъците от плебса!
  : 1 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  ДА!