Отломките край о. Карпатос са от изчезналия самолет, потвърди авиокомпанията

1299
Отломките край о. Карпатос са от изчезналия самолет, потвърди авиокомпанията

Египетските авиолинии потвърдиха циркулираща от няколко часа информация в медиите, че край гръцкия остров Карпатос са намерени останки от изчезналия тази сутрин полет MS804. На борда му е имало 56 пътници и 10 души екипаж.

"Министерството на гражданската авиация на Египет току-що е получило официално писмо от министерството на външните работи с потвърждение, че са намерени останки от полет MS804 край остров Карпатос.

Откриха предполагаеми останки от изчезналия египетски самолет

Вероятни останки от изчезналия в Средиземно море самолет на Египетските авиолинии бяха намерени край бреговете на о. Крит, съобщиха о...

Egypt Air изразява най-искрените си съболезнования на семействата и близките на пътниците. Те вече бяха информирани за откритията. Междувременно египетски следователи в сътрудничество с гръцките си колеги продължават да търсят още останки от самолета", гласи съобщение в официалния профил на превозвача във Facebook.

Причината за инцидента все още не е ясна. По-рано днес директорът на руското контраразузнаване Александър Бортников заяви, че най-вероятно самолетът е бил свален от терористи. Властите в Египет, Франция и Гърция обаче смятат, че на този етап е все още рано да се изключат и други хипотези за инцидента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com