Памела Андерсън се разведе след 12 дни брак и се омъжи за бодигарда си

7211
Памела Андерсън се разведе след 12 дни брак и се омъжи за бодигарда си
Снимка: Getty Images/Guliver

Памела Андерсън може да бъде обвинена в много неща, но никога в това, че не вярва в любовта. Само една година след развода с последния й съпруг, спорния филмов продуцент Джон Питърс, с когото бяха женени само 12 дни, актрисата изненада, че отново е минала през олтара, за да стане съпруга на Дан Хейхърст, неин бодигард, съобщава БГНЕС. Въпреки, че новината беше разкрита сега, двойката си е казала „да“ по Коледа във Ванкувър на интимна церемония, на която не присъствали нито приятели, нито членове на семействата им, въпреки, че Памела твърди, че всички са знаели, че е решила да предприеме тази стъпка и са го одобрявали.

„Годината, която сме заедно изглежда като седем, като кучешките години“, обяснява Андерсън в ексклузивно интервю за вестник „Дейли Мейл“ , в което обяснява, че любовта е възникнала между тях по време на карантината, че са прекарали сами, без да виждат никой друг. „В момента съм точно там, където трябва да бъда: в обятията на човек, който наистина ме обича“, казва актрисата, която според нейната история се е омъжила за Хейхърст в имот, който е купила от родителите си преди 25 години. "Това беше същото място, където родителите ми са се венчали, които все още са заедно, така че се чувствам сякаш току-що затворих кръга", казва тя. "Сега всеки ден е като меден месец."

Памела Андерсън написа писмо до Цвета Караянчева

Любимата на мнозина актриса-спасителка Памела Андерсън изпрати писмо до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. В него тя ...

Както казахме, не за първи път Памела Андерсън минава под венчило. През 1995 г., в разгара на славата си, тя се омъжва за рокера Томи Лий, с когото се разведе през 1998 г., след като интимно видео на двамата изтече по време на почивка. Няколко месеца по-късно тя се сгоди за модела Маркус Шенкенберг, въпреки че така и не се ожениха. Направи го с Кид Рок през 2006 г., но бракът им също не продължи дълго: само една година. Същото нещо беше и със следващия й съпруг Рик Саломон, когото напусна през 2008 г. След това Памела имаше няколко романа и дори се говореше, че е имала връзка с Джулиан Асандж, основателят на „Уикилийкс“, когото тя е посещавала няколко пъти, докато се е приютявал в еквадорското посолство в Лондон, за да не бъде екстрадиран в САЩ .

Тя винаги го отричаше и искаше да го докаже с изненада, като се омъжи за Джон Питърс през януари 2020 г. в най-краткия й брак до момента: те прекараха само 12 дни заедно. Да се надяваме, че този път наистина е последният. Поне на това се надява. Дотолкова, че днес обяви, че напуска всички социални мрежи, за да предотврати евентуални обидни коментари от непознати за това да разрушат сегашното й състояние на пълно щастие. Както се казва 7 „Да бъде!“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Закон в САЩ: Руски пари може да се харчат за Украйна, забрана за TikTok

Венецуела изгони хиляди от незаконна златна мина

Над 60 млрд. долара: Ново оръжие от САЩ за Украйна

Директорът на ФБР: TikTok е проблем за националната сигурност на САЩ

Републиканците за малко да сложат прът за новата военна помощ на САЩ за Украйна

Две жени са открити мъртви, а дете е отвлечено във Вашингтон: Полицията издирва бивш полицай

CNN: Оръжията от САЩ са близо до Украйна, ще пристигнат светкавично

Йоко Оно с медал за изключителен принос към американската култура

Австралийският премиер нарече Илон Мъск „арогантен милиардер“

"Купуването на мълчание е изборна измама": Прокуратурата с удар срещу Тръмп

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com