Тръмп обеща да изгони сирийските бежанци

5136
Тръмп обеща да изгони сирийските бежанци
Снимка: Getty Images

Ако стана президент, ще изгоня от страната всички сирийски бежанци, заяви кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп, предаде БГНЕС.

Ексцентричният милиардер стори това на предизборна среща със свои поддръжници в Ню Хемпшир. Тръмп разкритикува за пореден път и политиката на президента Барак Обама, при това с нецензурни думи. "След като се изтеглихме от Ирак, тамошните въоръжени групировки хвърлиха страната в хаос. Аз от самото начало бях против влизането на американски военни части в Ирак".

Защо повечето бежанци са млади мъже?

Младите, несемейни мъже, които искат убежище, нерядко са склонни към агресия. Водени от архаични морални и религиозни представи, те съ...

"Харчим милиарди долари, за да въоръжаваме кого ли не, и в крайна сметка нямаме контрол. Дори не знаем кого подкрепяме. САЩ не трябва да са световен полицай. Русия започна да бомбардира "Ислямска държава" в Сирия, за да не дойдат терористите у тях, което щеше да е следваща стъпка", отбеляза Тръмп в защита на Путин, с когото обеща "да се разбере", ако стане президент.

Преди броени дни, в свой коментар по CNN, Тръмп заяви, че ситуацията в Сирия е "пълна катастрофа". "Трябва да оставим руснаците да се борят с "Ислямска държава, а ние ще получим, каквото остане", заяви Тръмп, който продължава да е лидер за президентската номинация на Републиканската партия. По-рано милиардерът пък каза: "Какво изобщо правим в Ирак? Не е наша работа да се месим навсякъде по света".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com