Тръмп за обвинението: Това е политическо преследване и намеса в изборите

3155
Тръмп за обвинението: Това е политическо преследване и намеса в изборите
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият президент Доналд Тръмп отговори излезе с изявление, след като голямото жури гласува да го обвини. Бившият американски президент окачестви решението като "политическо преследване", предаде CNN.

"Това е политическо преследване и намеса в изборите на най-високо ниво в историята. От времето, когато слязох по златния ескалатор в Тръмп Тауър и дори преди да положа клетва като ваш президент на Съединените щати, радикалните леви демократи – врагът на трудолюбивите мъже и жени в тази страна участват в лов на вещици, за да унищожат движението "Да направим Америка отново велика". Вие го помните точно като мен: Русия, Русия, Русия; измамата на Мюлер; Украйна, Украйна , Украйна; Измама с импийчмънт 1; Измама с импийчмънт 2; незаконната и противоконституционна атака в Мар-а-Лаго; и сега това. Демократите лъгаха, мамеха и крадяха в манията си да се опитват да "хванат Тръмп", но сега те направиха немислимото – повдигнаха обвинение срещу напълно невинен човек в акт на явна намеса в изборите", категоричен е бившият американски президент. 

Заради обвинението на Тръмп: Полицията готви истинска блокада на Ню Йорк

В светлината на повдигането на обвинение срещу Доналд Тръмп от Голямото жури в Ню Йорк, американските щатски шерифи, тайните служб...

"Никога досега в историята на нашата нация не е било правено това. Демократите са мамили безброй пъти през десетилетията, включително шпионирайки кампанията ми, но използвайки като оръжие нашата съдебна система, за да накаже политически опонент, който случайно е президент на Съединените щати и водещият републикански кандидат за президент, никога не се е случвало досега. Никога", смята той.

"Прокурорът от Манхатън Алвин Браг, който беше подбран и финансиран от Джордж Сорос, е позор. Вместо да спре безпрецедентната престъпна вълна, завладяла Ню Йорк, той върши мръсната работа на Джо Байдън, игнорирайки убийствата, кражбите и нападенията, върху които трябва да се съсредоточи. Ето как Браг прекарва времето си! Вярвам, че този лов на вещици ще има огромен обратен ефект върху Джо Байдън. Американският народ осъзнава какво точно правят радикалните леви демократи тук. Всеки може да го види. Така че нашето движение и нашата партия – обединени и силни – първо ще победят Алвин Браг, а след това ще победим Джо Байдън и ще изхвърлим всички демократи до един от офиса, за да можем да направим Америка велика отново!", завършва изявлението си Тръмп.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

САЩ няма да поднови петролния лиценз на Венецуела

УНИЦЕФ обяви колко деца са загинали в Ивицата Газа

"Той е мой приятел": Тръмп и Дуда се срещнаха в Ню Йорк

Републиканците представиха нов военен пакет за Украйна, но с куп условия в него

Вероятността САЩ да изоставят Украйна се засилва: Политиката

САЩ удрят Иран с нови санкции

ПВО от бъдещето: Противоотрова на междуконтинентални балистични ракети от САЩ (ВИДЕО)

Ето как Кенеди-младши спечели от антиваксърска организация

Пропалестински протести блокираха движението в САЩ

Потвърдено: Протеже номер 1 на Тръмп в Конгреса пак забави помощта на САЩ за Украйна (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка