Lumina Park огрява София до края на февруари (ВИДЕО)

5931
Lumina Park огрява София до края на февруари (ВИДЕО)
Снимка: Lolita Photography

Единственият светлинен парк в София - Lumina Park, ще продължи да предизвиква сетивата и интелекта ни и през 2024 г. Паркът, който събира нд 130 светлинни инсталации в разходка над 1,5 км в Ботаническата градина на БАН, ще работи до 25 февруари, така че побързай да го посетиш!

След посещенията на дядо Коледа и Боби Шоу през декември, организаторите планират още много изненади и нови събития, които ще допълват духа на магията сред мащабния декор на Lumina Park.

Само след броени дни - на 12 януари ще бъдат представени "Чудесата на химията с Наско Стаменов". Събитието ще се проведе три пъти: в часовите диапазони 17:30-18 ч., 18:30-19 ч. и 19:30-20 ч., за да може повече хора да му се насладят. Билети за посещения в парка могат да бъдат закупени от ТУК, както и от касите на Lumina Park. Допълнително заплащане и записване за събитието не е необходимо.

Lumina Park - любимият светлинен парк на София

Снимка: Actualno.com

Още от месец октомври 2023 г., когато Lumina Park отвори врати за своите гости, стана ясно, че това е най-мащабната зимна атракция у нас, а до момента десетки хиляди посетители споделят радостта от появата му у нас. Инициативата е част от серия паркове, изгряващи за есенно-зимния период в 10 европейски града, сред които Познан, откъдето тръгва концепцията, Прага, Будапеща, Вилнюс, Айндховен и други. В софийската си версия паркът ни предлага повече от 130 светлинни и 3 арт инсталации, които са създадени от двама полски художници Марта Мулава и Ярослав Козиара.

Ключовото за парка е, че неговите посетители могат да бъдат на всяка възраст, тъй като зашеметяващите LED скулптури, осветени дървета, храсти и специална музика носят искрени изненади и незабравими емоции на всеки.

Lumina Park работи всеки ден, с изключение на понеделник, до 25 февруари. Посетете "Вълшебната градина" и открийте чудесата на светлината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com