Акция по изземване на нелегални стоки от къща в Асеновград*

8081
Акция по изземване на нелегални стоки от къща в Асеновград*

Специализирана полицейска операция за изземване на безакцизни стоки се проведе в днешния предиобед в Асеновград. Акцията продължи малко повече от час, съобщава кореспондентът на Actualno.com от града. 

20 килограма нарязан тютюн и 50 литра алкохол без бандерол са конфискуваните от спецполицаите, уточниха по-късно пред медията ни от полицията.

Богоявленският кръст в Асеновград беше спасен от именник

Богоявленският кръст на днешния Йордановден в Асеновград бе спасен от 29-годишния асеновградчанин Йордан Делчев. Той бе най-бързият сме...

Къщата, от която бяха иззети стоките, се намира на улица „Стою Шишков“. Екипи на специализирани полицейски части изнесоха от сградата близо 10 наполовина пълни със стока черни чувала, както и една 10-литрова бутилка, в която имаше течност, леко кафеникава на цвят. Веднага след това, доброволно бе изведена и жена на видима възраст около 45 г. Тя бе качена в полицейска кола и откарана. Лицето не е познато или известно име в града. Към момента няма информация дали жената е осъждана или има други прояви от преди.

Съседи и близки заявиха, че не знаят нищо за случая и отказаха да коментират повече. Резултатите от специализираната полицейска операция и какво точно е иззето от къщата в Асеновград ще станат ясни днес в късния следобед, съобщиха за Actualno.com от пресцентъра на МВР в Пловдив.

За случая е уведомена Районната прокуратура в града. В акцията участваха екипи на Митническа полиция, РУ на МВР в Асеновград и СОТ.

* Информацията е актуализирана към 16:25 часа

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com