Блок №12 в „Баделема“ в Асеновград остана „наказан“ без асфалт

2204
Блок №12 в „Баделема“ в Асеновград остана „наказан“ без асфалт

За „странно“ или избирателно асфалтиране в квартал „Баделема“ в Асеновград сигнализираха читатели на Actualno.com. Асфалтова настилка е положена на почти целия участък от пътя пред блоковете с номера от 1 до 14. Изключение прави отсечка с дължина около 10 метра. Тя се намира пред блок №12. Участъкът стои така неасфалтиран вече близо месец. „Чувстваме се като наказани.“, шегуваха се, но с доза истинност, жители на квартала. Майки с детски колички се оплакват, че отсечката, която е останала, е изпълнена с дупки и през нея се преминава трудно.

А новопоставеният асфалт е започнал да се рони на места. По казуса инженер Атанас Тошев – директор на Дирекция „Строителство, благоустройство, строителен конртол и екология“ в Община Асеновград коментира за Actualno.com, че преди време точно за тази отсечка е подадена жалба от граждани. Те са се оплакали, че при обилни дъждове гаражите им се наводнявали. Като решение на проблема Общината е решила да бъдат поставени дъждоприемни решетки.

С „престрелка“ се определи най-точният стрелец в Асеновградско

Уловът от близо 4 килограма риба донесе на Шакир Асанов първото място в риболовното състезание, провело се на язовир „40-те извор...

Към момента все още няма яснота къде, какви ще са съоръженията и кога ще се случи това, каза Тошев. Едва след поставянето на дъждоприемните решетки ще бъде положен и асфалт в участъка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com