Комисията за защита на потребителите с клон в Асеновград

8894
Комисията за защита на потребителите с клон в Асеновград
Снимка: Actualno.com

Държавната комисия за защита на потребителите вече ще има офис и в Асеновград, съобщи кореспондентът на Actualno.com в града.

За целта днес Общинският съвет разреши безвъзмездно да бъдат предоставени за ползване три помещения на улица „Васил Левски“ в града. Стаите са частна общинска собственост и са с обща площ от близо 64 квадратни метра. Следва кметът на общината доктор Емил Караиванов да сключи договор за ползване.

Минимален брой сигнали за нередности по празниците са получени в КЗП

През изминалите празнични дни пазарът е бил спокоен и оплакванията в Комисията за защита на потребителите (КЗП) са били минимални. Това...

Според документацията, поддръжката, ремонтите и застраховките на имотите, както и заплащането на консумативните разходи, данъци и такси, трябва да се извършва от лицето, на което помещението е предоставено за управление.

Кабинетите, в които вече ще се помещава клонът на Комисията за защита на потребителите в Асеновград, до момента бяха категоризирани като „Обекти, които Общината има намерение да предложи за предоставяне под наем“. Съвсем скоро, за сигнали и информация, касаещи компетентността на тази държавната институция, гражданите на Асеновград ще могат да се обръщат в стаи №11, №12 и №13, намиращи се на 2-ри етаж от Административната сграда на улица „Васил Левски“ №7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com