Лекар, логопед и психолог сред свободните позиции на борсата в Асеновград

2871
Лекар, логопед и психолог сред свободните позиции на борсата в Асеновград

Лекар, логопед и психолог са сред свободните работни места, обявени в Бюрото по труда в Асеновград, за граждани с висше образование. Търсят се и по един техник за качествени измервания и технолог на облекло.

Професията, която се оказва с дефицит на кадри и в която се търси най-голям брой хора за Асеновград, е машинен оператор в промишленото производство на различни видове изделия. Работодатели, регистрирани в Бюрото по труда в града, са обявили свободни позиции за 23-ма машинни оператори. Специализирано се търсят още други 15 машинни оператори в производство на каучукови изделия, 20 машинни оператор за пластмасови изделия, 3-ма машинни оператори за шиене, 2-ма механици в промишлено оборудване, 5 монтажници за производство на слаботокови предпазители, 10 монтажници за електронни елементи, 6 монтажници на дограма, 5 настройчици на машинни инструменти, 4-ма обслужващи работници в промишлено производство, 4-ма обслужващи магазин, 2-ма общи работници с ЕР на ТЕЛК, 8 опаковачи, 8 оператори на конвейр, 2-ма пакетировачи, 4-ма продавач-консултанти, 4-ма пълначи, 4-ма работници в кухня, 15 работници за сглобяване на детайли, 10 работници за правене на колбаси, 5-ма сервитьори, 3-ма трактористи и 21 шивачи, 3-ма камериери, 3-ма касиери за бензиностанция и 2 крупиета.

Филмът "Светителят хирург" дава старт на Майските културни празници в Асеновград

Майските културни празници на община Асеновград ще бъдат открити с прожекция на филма "Светителят хирург". Това ще се случи на празника...

 Други длъжности, обявени на асеновградската трудова борса към 02.05.17 г., които очакват да бъдат заети, са за лица със средно и основно образование. Обявени са позиции за администратор в хотел, водач на електрокар, гладач, 8 екструдеристи, електротехник, електрошлосер, заварчик, зидаро-мазач, машинен оператор в производство на мебели, манипулант в промишлеността, помощник в кухня, работник в ръчна изработка на облекла, шлосер-монтьор и чистач. Има и едно свободно място за пиколо, като работата е на морето. Има свободни работни места и по проект „Обучения и заетост“: 2-ма отчетници в счетоводство, 2-ма продавачи в интернет търговия, 2-ма мърчандайзери-продажби и 3-ма производители-ръчно на хляб.

На 30.05.17 г. в Бюрото по труда в Асеновград предстои да се проведе EURES - информационен ден. В него могат да се включат всички безработни, които притежават чуждоезикови познания и проявяват интерес към работата из Европа. Събитието ще започне в 11 ч. и ще се състои в сградата на Дирекция „Бюро по труда“ в Асеновград на улица „Изложение“ №6, стая №107.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com