Община Асеновград обяви поръчка за почистване на стойност петцифрена сума

4046
Община Асеновград обяви поръчка за почистване на стойност петцифрена сума

Над 70 000 лева за чистене ще отдели градската управа на Асеновград. За целта беше обявена обществена поръчка за „Ежедневно и извънредно почистване на помещенията в обекти, собственост на Община Асеновград“. Финансирането е предвидено от Общинския бюджет, съобщава кореспондентът на Actualno.com.

Услугата обхваща извършване на ежедневно и извънредно почистване на помещенията в обекти, собственост на Общината, всеки работен ден в работно и извън работно време. В предмета на обществената поръчка са включени канцеларии, сервизни помещения, кабинети, санитарно-хигиенни възли, коридорни площи, фоайета, стълбища, външни входове, асансьори, площадки пред двата входа, зали и други.

Опасни детски площадки в Асеновград още чакат ремонт

Майки от Асеновград за пореден път алармират за недоброто състояние на множество детски площадки в паркове и квартали. Сигнали валят ...

В документацията са посочени и конкретните обекти, за които следва да бъде извършено изпълнението. За административната сграда на Община Асеновград в поръчката се включва почистване на служебни входове, стаи за охрана и за шофьори, асансьори, стълбища, коридори, санитарни възли, кабинети, конферентната и заседателната зали, работни помещения и други. В най-старата Община от служителите на спечелилия конкурса ще се чисти изложбената зала, фоайето, санитарният възел, стълбището и по две преходни стаи на Туристически информационен център и на „Обредни домове и зали”. В сградата на НЧ „Родолюбие” обект на почистване ще бъдат две ритуални зали за сключване на граждански брак.

Периодичността на почистване ще варира от ежедневно до два пъти в годината. Например, влажното забърсване на подовете на помещенията, на стълбищните площадки и рамена на външните входове, на асансьорите, както и чистенето и дезинфекцията на санитарно-хигиенните възли ще се извършва всеки ден. Мебелите в работните помещения и первазите на прозорците ще се почистват веднъж седмично. Два пъти в годината ще бъдат измивани стъклопакетите и дограмите. В ежедневното почистване се включва и извънредно такова. Изпълнителят трябва да държи на разположение на Възложителя две дежурни хигиенистки за измиване на всички коридори в Общината, за периодично почистване на санитарно-хигиенните възли, за чистене на залите в сградите преди и след провеждане на мероприятия в тях.

Офертите на кандидат-изпълнителите ще се отворят на 13.09.2016 г. от 10 ч. в сградата на Общинска администрация. Критерий за избор на изпълнител в настоящата обществена поръчка е най-ниската цена. При еднаква предложена такава от двама или повече участници, комисията провежда публичен жребий. В случай, че не е подадена нито една оферта, Общината има право да възложи изпълнението на поръчката, след провеждане на преговори, с избран от нея изпълнител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com