Ограничават движението по две вътрешни улици в Асенoвград

4136
Ограничават движението по две вътрешни улици в Асенoвград

Временна промяна в организацията на движението отново предстои в Асеновград. Основните изменения ще бъдат в района на ОУ „Христо Ботев” и детска градина „Бако Динчо”, а причината е осъществяването на дейности по проекта за Водния цикъл.

От 05.08.17 г. /събота/ до 08.08.17 г. /вторник/ ще бъде забранено преминаването на всички моторни превозни средства по улица „Винарска”, в участъка от улица „Асенова крепост” до улица „Хан Кубрат”. От следващия ден 09.08.17 г. /сряда/ до 11.08.17 г. /петък/, включително, ще бъде преустановено движението по „Абоба“ - една от вътрешните улици в района.

Асеновград пита: Къде са 150-те души, които търсиха саморазправа с децата ни?

Бутнаха 15-16 кокошкарници и се приказва сега само за полицейското управление. Хванаха 15-тина души, а останалите 150 къде са? Не знам ...

От градската управа призовават всички преминаващи в тази зона за повишено внимание, стриктно спазване на пътната сигнализация и указанията на изпълнителя, за да не се възпрепятства извършването на ремонтните дейности, както и да не се създават предпоставки за пътнотранспортни произшествия. Част от отсечките, по които техниката премина и тръбите са положени, вече са асфалтирани.

Възстановена е асфалтовата настилка на първите участъци от началото на строителните дейности по Водния цикъл, като в експлоатация и с безпрепятствено преминаване са улиците „Средна гора”, ” Първомайска”, „Бойка войвода”, „Спортист”, „Капитан Райчо”, „Любен Каравелов”, „Йордан Хаджигеоргиев”, „Поп Матей” и „Асен Карастоянов”. Асфалтирани частично са улиците „Индустриална” и „Александър Стамболийски”. Там предстои полагането на пътната маркировка.

Строителните дейности по проекта за Воден цикъл на Асеновград продължават по улица „Съединение” и при кръговото кръстовище на старата пловдивска автогара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com