Ремонт спира движението на МПС по пътя Асеновград - с. Червен

3727
Ремонт спира движението на МПС по пътя Асеновград - с. Червен
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова

От утре, 14-ти септември, започва изпълнението на ремонтни работи в участък от трасето на републикански път Асеновград – Кърджали, а именно – отсечката към село Червен. Видът на ремонтните работи не позволява преминаване на моторни превозни средства (МПС) в цитирания участък. Поради тази причина същият ще бъде изцяло затворен за движение. Ремонтът в участъка включва изпълнение на рециклиране на съществуващата асфалтова настилка с хидравлично свързващо вещество. Дейностите ще продължат в периода от 14.09.21 г. до 22.09.21г., включително. През цялото денонощие, ще бъде блокирано преминаването на МПС в отсечката между селата Червен и Тополово, за изпълнение на студено рециклиране.

Община Асеновград проведе разговори с превозвачите, които обслужват линиите на междуселищния транспорт. Достигна се до консенсусен вариант, в който на транспортните фирми ще бъдат отпуснати допълнителни субсидии, тъй като се налага временно удължаване на маршрутите им, с цел населението да не остане без автобусен достъп. Промяна ще има и в разписанията, съгласно предвидените обходни маршрути.

Спряха движението в района на театър "София" заради миризма на газ

Движението около театър „София“ беше спряно заради силна миризма на газ. Автобусите, обслужващи линии 11 и 404 се движеха в...

- Първи маршрут: Асеновград – село Козаново – село Патриарх Евтимово – село Дълбок извор – село Поройна – село Леново - село Тополово – село Долнослав - село Червен. Тук ще бъдат изпълнени три курса. В 05:40 ч. тръгване от Асеновград и в 06:40 ч. – от Червен; в 11:15 ч. - от Асеновград и в 12:15 - от Червен; в 18:10 ч. от Асеновград, а в 19:10 ч. – от Червен.

- Втори маршрут: Асеновград – село Козаново – село Златовръх – село Стоево – село Мулдава. Ето как ще пътуват автобусите: тръгване от Асеновград в 05:40 ч., а в 06:30 ч. - от Мулдава; в 08:30 ч.; тръгване от Асеновград, а в 09:20 ч. - от Мулдава; тръгване от Асеновград в 11:00 ч., а в 11:50 ч. - от Мулдава; тръгване от Асеновград в 14:30 ч., а в 15:20 ч. – от Мулдава; тръгване от Асеновград в 17:30 ч., а в 18:20 ч. – от Мулдава.

По същите обходни маршрути могат да се придвижват с автомобилите си и жителите на засегнатите населени места. За следващия етап на ремонтните дейности и затварянето за движение на съответния пътен участък община Асеновград ще уведомява гражданите своевременно. Актуална информация ще бъде публикувана и за училищните автобуси, които следва да превозват ученици, които се обучават в асеновградски учебни заведения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com