X
 
 

Захарова със специално изказване във Facebook за удара срещу Сирия

6417 25
Захарова със специално изказване във Facebook за удара срещу Сирия
Снимка: Стоп кадър/Facebook
"В началото срещу сирийския народ изпробваха "арабската пролет", после "Ислямска държава", сега американските умни ракети. По столицата на суверенна държава, която в продължение на много години се опитва да оцелее в условия на терористична агресия, бе нанесен удар." Това пише в своя Facebook профил говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

"Зад всичко това стоят онези, които претендират за морално лидерство в този свят, заявяват за своята изключителност. Трябва да си истински изключителен, за да обстреляш столицата на Сирия в момент, в който тя получи шанс за мирно бъдеще", пише още Захарова.

САЩ не са предупредили Русия за началото на авиоударите по Сирия

САЩ не са предупредили Русия за началото на авиоударите по Сирия. Това заяви председателят на Комитета на началниците на щабове на Въор...

"И още. Белият дом заяви, че увереността в химическата атака на Дамаск е основана на "медиите, съобщенията за симптомите, видео и снимки, а така също, на заслужаваща доверие информация." След такова заявление американските и останалите медии трябва да разбират отговорността си за случилото се. Преди 15 години Белият дом използва епруветка и своя държавен секретар, сега вместо епруветка Вашингтон използва медиите.", завършва изказването си Мария Захарова.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 13 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Кои ни били "братушки", че не разбрах? Според данни от ЕС България плаща в момента за руски газ (друг доставчик все още няма, не е осигурена техническа възможност) 43,4 евро за MW еквивалент, Холандия 24,2 евро а Германия 27,4 евро. Кой подписа тези прекрасни строго секретни договори с братската страна и запази техния монопол като доставчик ? Защо манипулирани тълпи протестираха седмици виж още ›› на ред на Овчи (пардон Лъвов) мост, срещу два път и и половина по-ниските цени на тока в България спрямо тези от ЕС а нито един човек не протестира срещу безумните цени и условия за доставка на газ ? Нали и в единия и в другия случай трябва да се вземат предвид доходите на българското население, а в случая с цената на газа излиза че те са близо два пъти по-високи в България от тези в Холандия и Германия.
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  е как не си разбрал - двойните ни окупатори ни били "братушки", те са братушки, ама на КГБ къртицата Борисов - не наши
  : 0 !
 • Анонимен 12 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  “РЪЦЕТЕ НА РУСИЯ СА ПОКРИТИ С КРЪВТА НА СИРИЙСКИТЕ ДЕЦА” !! !! https ://edition.cnn.com/2018/04/09/politics/haley-un-russia-syria-attack/index.html
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  “КАРЛ МАРКС СЕ ВЪРТИ В ГРОБА СИ ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯТА НА РУСИЯ” - https ://www .almasdarnews.com/article/british-un-envoy-says-karl-marx-turning-in-his-grave-over-russias-actions-video/
  : 0 !
 • Анонимен 11 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Защо западът не се загрижи за престъпленията над севернокорейските деца? Защо няма наказателни операции там?
 • Анонимен 11.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  11, явно си неинформиран червен плужек! Севернокорейските деца са жертва на твоя КАМУНИЗЪМ! Наказателните операции срещу Сев. Корея вече са факт! Даже и Китай се включи! Явно и руски не четеш!
  : 0 !
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Най-голямата организирана престъпна организация за трафик на наркотици е руската дипломация и т.н. "шпиони"! Това лято ще бъдат не само гонени руски "дипломати, а и вкарвани в затворите! http ://www .kasparov.ru/material.php?id=5A9EB8555FA74 Хрушчов е не само създател на арабският тероризъм, от който произлизат и днешните джихадисти, както твърди в своята книга – “Червени хоризонти” виж още ›› , бившият румънски разузнавач – Йон Михай Пачепа. Друг негов “колега” от соцлагера – чехословашкият генерал Ян Шейна твърди ,че Хрушчов е също създателят на международният трафик на наркотици – КОКСинтернЪт, в книгата – “Червен кокаин”. Путлер също е член на коксинтернЪт още от Лениниград, и последната пратка от половин тон кокаин до казва , че КГБ и лично Путлер е альфа-сабаката в този КОКСинтерн!
 • Анонимен 9 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Пияна, недоебана, тъпа и словоблудстваща руска пачавра.
 • до 9 9.1 до 9 преди 1 година Профил на трол?
  Е майка ти!!!!
  : 14 !
 • Анонимен 9.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  9.1, не знаех, че захарова ти е майка - извинявай!
  : 0 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Светът трябва да е благодарен на САЩ! Всичките войни, които са водили САЩ, са войни за спасяване на местното население от руския агресор-терорист, червен задник! КЛИНТ ИСТУУД: “Бях на 19 години и нищо не разбирах от политика, но след като видях в Корея какво комунистите правят със собствения си народ, ако някой американски комуняга ми каже, че сме били там напразно, ще му счупя главата!”
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Най-благодарни на САЩ трябва да са ватниците! Ако не бяха САЩ, Червената армия щеше да влезе в Берлин на коне, ако изобщо влезеше. До „ленд-лиз”-а цялата Червена армия е теглена от коне. Ако не бяха САЩ, сега Русия да е немска провинция! Както и ако не бяха нашите опълченци, руснаците щяха да загубят и 12тата руско-турска война, както загубиха е 11 преди това, а сега щяха да говорят турски и да х виж още ›› одят с патури!
  : 7 !
 • Анонимен 8.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  След като Сащ са водили всички войни са били за спасяването на местното население от руският агресор идва един момент и те помагат на самия руски агресор и му стават съюзници. Ето как и с Дивотиите на сорососид /1/ и приблизително точната информация на 8.1 ,но изобщо не е било така описано става ясно ,че Сащ НЕ МОГАТ БЕЗ ВОЙНИ. ДАЖЕ НЕ И КОКОШИ МОЗЪК /1/ ,я нещо дай за У*реката истуд ?
  : 14 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ГОВНОЯД 6, ако някой е загинал до момента, това е само ссср! Ред е на русия!
 • Анонимен 6 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ДОБЛЕ ЧЕ СА РУСНАЦИТЕ, ЗА ДА СПРАТ ЗАГИВАЩИЯТ ЗАПАД ОТ БЕЗУМИЯТА. ЧУДЯ СЕ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ПРОСТИ БЪЛГАРИ ПОДКРЕПЯЩИ ФАЛШИВИ ГАЗОВИ АТАКИ, ИНСЦЕНИРАНИ ОТ АНГЛИЯ.???
 • Анонимен 6.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ти им лижеш гъза на рушняците, а те те наричат ГОВНОЯД - чудна работа
  : 3 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  ЕТО ГИ БЕЗУМЦИТЕ НА ПОКАЗ.ВИЖТЕ ИСТЕРИЧНИТЕ ИМ И ХИЩНИ ВОЙНОЛЮБИВИ ФИЗИОНОМИИ, ИЗКРИВЕНИ ОТ ЗЛОБА.ЕТО КОЙ ЩЕ ЗАПАЛИ СВЕТА.Какви ли причини и комлоти не сдиплиха гадовете.Трябва да си тотално изтрещял,за да подкрепяш война. Тук много народ е изперкал Ужас...
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Американски дупето, скоро Петя ще ви клеца.истината боли нали? Браво на Захариева.
 • Анонимен 4.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Баба Меца НАТО ще я клеца у гъзеца, а кой е Петя само ти си знаеш!
  : 1 !
Нагоре
Последно в Актуално