Букмейкърите определят Лукойл за фаворит

7646
Букмейкърите определят Лукойл за фаворит

Лукойл Академик е с по-големи шансове да спечели титлата в Националната баскетболна лига. Това сочат до момента залозите. Днес от 18 часа, "студентите" излизат срещу "Левски" в петия решителен двубой за шампионската титла на България, в Арена Самоков.Според коефициентите Лукойл, който е и настоящият шампион, е фаворит в мача. Коефициентът за този тим е 1.55, а за „сините” – 2.45.

За да няма съмнения за съдийски грешки и опорочаване на финала с несъсществуващи обвинения, мачът ще се свири от чужди рефери. Италианските съдии са на доста високо европейско ниво. Главният съдия Роберто Киари свири мачове от Евролигата, включително Топ 16, и Еврокъп от години насам, съобщава bgbasket. Той е на 49 години и има богат опит зад гърба си. Доста мачове от Еврокъп, Евробаскет за жени и ЕвроЧалъндж е свирил и Саверио Ланцарини, който е на 39 години. Най-младият от съдиите е Лоренцо Балдини. Той е на 33 години и също е международен съдия от високо ниво.

"Левски" изравни, титлата се решава в петия мач

"Левски" очаквано победи Лукойл Академик с 95:78 и изравни в серията 2:2 и вдигна още напрежението. Защото титлата в баскетболното ни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com