X
 
 

Български журналист свърза ЦСКА и "Левски" с мафията пред хърватска медия

2608 0
photo of Български журналист свърза ЦСКА и "Левски" с мафията пред хърватска медия
Снимка: Getty Images/Guliver
Материал, насочен към "мафията в българския спорт", беше публикуван в хърватско издание.

Като пример за мафиоти, управляващи наши грандове, са посочени лица, свързани с двата столични гранда Левски и ЦСКА, а като "единственият светъл лъч" е определен Лудогорец на Кирил Домусчиев.

Борисов даде подробности за срещата с футболните босове

-председателят на България Бойко Борисов разкри малко повече подробности относно провелата се днес среща между него и футболните босове...

Статията е написана със съдействието на българския журналист Теодор Борисов, който работи във вестник "Меридиан мач".

На база наученото от него, както и от свои източници, изданието "TeleSport" пише, че "театърът на абсурда не е стигнал до такива крайности".

"Ако искате да разберете патологията на българския футбол, достатъчно е да комбинирате хората, присъствали на въпросната среща", пише изданието, визирайки срещата между премиера Бойко Борисов и собствениците на трите водещи клуба у нас.

За споразумението, постигнато на срещата, а именно - футболът у нас да е честен и справедлив, журналистът Борисов казва: "Сякаш Ханибал Лектър казва, че вече няма да яде човешка плът". Все пак той посочва, макар и саркастично, че нашето първенство не е най-корумпираното.

След срещата на футболните босове с Борисов: МВР ще следи за купуване на футболни мачове и натиск върху съдиите

Няколко дни преди началото на новия сезон в Първа лига футболните босове на Левски, Лудогорец и ЦСКА - Георги Домусчиев, Васил Божков и...

"Има определени мачове в някои големи лиги като белгийската, турската, да не говорим за италианската в миналото. Разликата е, че когато се случи някакъв скандал, някои хора биват наказвани. В нашия най-лош случай малък отбор беше изхвърлен от елита и това е всичко. Кара ви да се чувствате като при организираната престъпност - че на определени хора им е позволено всичко и нещата никога няма да се променят", казва Борисов.

Българският журналист продължава с представянето на случая с изгонените от Черно море шестима играчи. Той посочва, че полицията и клубът не са предприели разследване, въпреки че играчите са си платили за втори детектор на лъжата, който ги е изкарал невинни.

По-натам вече биват разгледани собствениците на ЦСКА, Левски и Лудогорец поотделно.

Какво още пише в статията, посветена на мафията в българския футбол, прочетете в sportlive.bg

Ганчев разкри какво са се договорили с Домусчиев и Божков на срещата с Бойко Борисов

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев даде кратко изявление след срещата между него, премиера Бойко Борисов, както и босовете на Левски и Л...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?

    Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


    За да видите коментара, натиснете тук