Черноморец взе 3 точки за 3 минути в Гоце Делчев

6876
Черноморец взе 3 точки за 3 минути в Гоце Делчев
Снимка: БГНЕС

Черноморец на Димитър Димитров-Херо спечели 3 гочки при гостуването си на Пирин в Гоце Делчев само за 3 минути. Толкова беше необходимо на гостите от Бургас да обърнат резултата и да спечелят с 2:1 мача си от 28-ия плейофен кръг във втората седмица. Тази победа обаче няма да помогне на Черноморец да излезе от зоната на изпадащите. Тимът на Димитър Димитров събра актив от 28 точки и остава на 11-ата позиция във временното подреждане. Пирин пък твърдо заема предпоследното място.

Резултатът в мача беше открит в 38-ата минута при едва първата по-опасна атака на домакините. Панайотов намери Ели Маркес отдясно, бранителят напредна добре към наказателното поле и с премерен удар по земя не остави шансове на вратаря Кунчев. При такъв резултат завърши и първата част на Градския стадион в Гоце Делчев.

Локо с минимален аванс срещу Черноморец след куп пропуски в Надежда

Локомотив (София) победи Черноморец с 1:0 в първи 1/4-финал от турнира за купата на България. Единственият гол в мача вкара защитникът ...

През второто полувреме нещата не се промениха особено и двубоят продължи да тече в спокойно темпо. Все пак гостите стигнаха до изравнително попадение в 67-ата минута, когато Лъчезар Балтанов вкара с прецизен удар. Само три минути по-късно, току-що влезлият Милен Василев също се разписа след самостоятелен пробив и далечен удар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ