X
 
 

Лечков коментира в характерен стил освобождаването си от БФС

2016 0
Лечков коментира в характерен стил освобождаването си от БФС
Преди по-малко от час излезе информацията, че Йордан Лечков вече не е вицепрезидент на БФС. На днешното заседание на Изпълкома останалите членове са гласували за освобождаването му.

Също така Лечков няма да е вече отговорник и за представителния тим на националния отбор, като и двете освободени от бившия кмет на Сливен позиции ще бъдат заети от Емил Костадинов.

Йордан Лечков вече не е вицепрезидент на БФС, губи и поста си в националния отбор

Йордан Лечков вече не е вицепрезидент на Българския футболен съюз, след като по време на Изпълкома членовете са гласували неговото отст...

Самият Лечков коментира новината за освобождаването си по следния начин: "Аз съм подал жалба в съда за предните решения на предния Изпълком. Оттук нататък няма какво да коментирам повече.

На 14 октомври се случи нещо на мача. Никой не говори за това нещо. На 18 октомври пак се случиха някакви неща. Има проверка на държавата. Доколкото знам, утре е крайният срок. Има досъдебно производство. Има си ред. Запазих дълго време мълчание.

Сега мога да говоря спокойно. Не съм казал нито една дума срещу мой колега. Към днешна дата няма да кажа нищо в тази насока. Нямам притеснения. Подал съм си в съда моите опасения. Според мен днешното решение е нелегитимно".

Какво още каза Лечков вижте в SportLive.bg.

Документ показва отказа на Лечков от шефското място в БФС, той отрича

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков е подписал документ, според който се отказва да поеме функциите на временно изпълняващ длъжността ...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 9 декември
Дневен хороскоп за 9 декември

Овен Този понеделник не бъдете прекалено претенциозни към останалите. Сега може да изиграете картите си добре, но не очаквайте същото от останалите.  Телец Днес...