Пената по-култов от всякога: Феновете ни ще крадат крави във "В" група

8825
Пената по-култов от всякога: Феновете ни ще крадат крави във "В" група

Легендата на ЦСКА и българския футбол Димитър Пенев изрази готовност да помага на треньора на "червените" Христо Янев със съвети в работата му. Това обаче ще стане, когато двамата се видят. Стратега говори при награждаването си за заслуги в родния футбол със "Златна топка" от пресклуб "България" днес и отново бе култов в част от изказванията си.

"Не мога да дам съвети на Янев, защото не съм около него. Не сме се виждали още. Винаги ще му дам, аз съм от този отбор", заяви Пенев, като посочи, че на младия треньор ще му е много трудно начело на ЦСКА. "Двойно повече ще му е трудно. Ще му дадем оценки след официалните мачове", смята той.

Димитър Пенев с ново признание - "Златна топка"

Треньор номер едно на XX век на България Димитър Пенев получи "Златна топка" от 14-каратово злато от пресклуб "България" за изключителн...

Пенев не споделя мнението на феновете, че престоят във "В" група може да допринесе за откриването на някоя млада българска звезда.

"Вече повече от пет-шест години не виждам някоя звезда да е израснала от клуба. Сега в момента на Левски и ЦСКА имат по 20-30 футболисти из цяла България. Изпуснали са ги. Това е работа на президентите на клубовете. Родителите могат да помагат, но... не можем да спрем чужденците, но не може и нашите футболисти да спрем да играят в чужбина. Как ще стане това – отиват до границата и стават граничари", заяви легендарният треньор.

Какво още каза Димитър Пенев четете в Sportline.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com