Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Попето изригна: Спрете да се подигравате с Ботев Пловдив, палячовци (СНИМКА)

18 март 2024, 13:05 часа • 1819 прочитания

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов прие тежко загубата от ЦСКА с 0:4 в мач от 25-ия кръг на Първа лига. Бившият национал е бесен от съдийството на Ивайло Стоянов в срещата и използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си.

Ивелин Попов не скри гнева си

Ивелин Попов Ивайло Стоянов Амос Юга

Попов благодари на феновете на „жълто-черните“, който пропътуваха разстоянието от Пловдив до София, за да подкрепят „канарчетата“. Той обаче не скри гнева си от поражението и изригна: „Спрете да се подигравате с Ботев Пловдив, палячовци“. Офанзивният халф е крайно разочарован от съдийството от началото на сезона, което според него е тенденциозно и насочено срещу неговия тим, както и от представянето на рефера Ивайло Стоянов по време на двубоя с ЦСКА.

Какво написа Попето

Ивелин Попов

„Благодаря, че за пореден път подкрепяте безрезервно, благодаря на нашите момчета от Академията за смелостта и не на последно място за "перфектната-уникалната-истинската-честната-изсвирена Сватба". Спрете да се подигравате с Ботев Пловдив, палячовци. То не бяха голове в продълженията, не бяха засади, не бяха дузпи, картони, наказания, затворен стадион, палячовци сте и винаги ще сте такива“, написа Попето.

Преди дни пък бивш треньор, водил Ботев в едва 15 мача, осъди клуба за сериозна сума.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес