X
 
 

Антикорупционният шеф последва съвета на Борисов и излиза в отпуск

3725 1
photo of Антикорупционният шеф последва съвета на Борисов и излиза в отпуск
Снимка: БГНЕС
Във връзка с обявената от главния прокурор Сотир Цацаров проверка заради имуществото ми, ще съдействам в пълна степен на разследващите органи. Това казва ръководителят на Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) Пламен Георгиев в официална позиция, след като лично премиерът Бойко Борисов го посъветва или да подаде оставка, или да излезе в отпуск.

Георгиев добавя, че заради възникналите съмнения и за да не повлияе на проверката, ще излезе в отпуск. Той е сигурен, че проверката ще докаже, че няма нищо нередно по отношение на имуществото му.

Припомняме, че Георгиев попадна във фокуса на общественото внимание заради тризонета си на ул. "Професор д-р Георги Павлов" - на каква точно цена го е взел, какво включва жилището му - дали има тераса от 186 кв. метра с барбекю и сауна или не, дали я е платил или не и дали има укриване на данъци при сделката. Ръководителят на КПКОНПИ досега не коментира по същество и обяви, че е жертва на компроматна война, а в жилищната му сделка няма нищо незаконно.

Как Георгиев може да бъде отстранен от поста си, ако не подаде оставка - ЧЕТЕТЕ ТУК!

Днес, 4 април, се подготвя и протест с искане на оставки, но не само на Георгиев, а и на цялото правителство и на главния прокурор Сотир Цацаров.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • данъкопатиланец 1 данъкопатиланец преди 7 месеца Профил на трол?
    Ако съм на мястото на г-н Анти-корупция няма да слушам никого,а ще остана на бойния пост,за да изпълнявам съвестно задълженията си,без значение какъв ще бъде крайния резултат от проверката. Защо трябва да си профуквам отпуската,само защото трябва да угодя на гоите,които нямат моите възможности за покупко-продажби!?Когато човек е честен и почтен,Господ винаги ще му се притече на помощ!
Последно в Актуално