Уволняват пияната учителка

13671
Уволняват пияната учителка

Договорът на учителката от столичното 130-то училище, която на 10 декември отиде на работа в нетрезво състояние, ще бъде прекратен, съобщи БНР.

Късно снощи Софийският районен съд прецени, че извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предаде случая за разследване на прокуратурата.

Вчера бе съобщено, че учителка от столичното 130-о СОУ "Стефан Караджа" буйствала в клас и нарушила обществения ред след употреба на алкохол. 45-годишната преподавателка по немски и руски език е била откарана в Пето РУП, където се установило, че е с над 2 промила алкохол в кръвта. На място е била изпратена и линейка. Сигнал за действията на учителката е подала директорката на училището.

Пияната преподавателка се е смеела, танцувала и пеела в час. Тя дори влезнала в часа на своя колежка, където продължила да се държи непристойно. На учителката и е съставен акт, тъй като отказала да даде документите си на полицаите за проверка.

Редактор: Е. Гигова

Задържаха лекар за смъртта на пациент

Лекар от спешната помощ във Варна е задържан по сигнал на близки на онкоболен, съобщи комисар Тодор Иванов - директор на Областната дир...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com