X
 
 

Бенчо Бенчев пак е част от Общинския съвет в Бургас

981 5
photo of Бенчо Бенчев пак е част от Общинския съвет в Бургас
Снимка: БГНЕС
Сдобилият се с печалба слава бизнесмен Бенчо Бенчев се завърна в 49-ото заседание на Общински съвет в Бургас като независим съветник. Това съобщи Радио "Фокус".

Припомняме, че Бенчев беше съветник от групата на БСП, а освен това беше и зам.-председател на Общинския съвет в морския ни град. Срещу него има две криминални обвинения – за укриването на Димитър Желязков-Митьо Очите и за открити в дома му боеприпаси.

Бенчо Бенчев не приема обвиненията

"Не приемам обвиненията. Срещата с Димитър Желязков беше случайна". Това каза зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенч...

С толкова различни неща се занимаваме. Аз се занимавам, знаете, със селско стопанство, със земеделие. Димитър Желязков не мога да ви кажа с какво се занимава. Познавам го, не мога да кажа, че не се познавам с него, поздравяваме се. Държавата го е обявила за някакъв престъпник, за мен няма никакво значение – уважаваш ли ме, и аз те уважавам. Когато говоря с един престъпник, не значи, че и аз съм престъпник. Това престъпление ли е? Ако говоря с един доктор ще стана ли хирург, няма да стана, нали? Защо трябва да делим хората на прокажени и на нормални хора?", заяви пред bTV Бенчев в епицентъра на скандала.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 5 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  -Ние сме на всеки километър (Бенчовци и Герговци)! От тук до края на света!...
 • Сенчеста фигура 4 Сенчеста фигура преди 1 година Профил на трол?
  Бенчев изглежда "чудотворно излекуван" от паркинсона си, за да присъства в общинския съвет. Много удобно.
 • Бентли 3 Бентли преди 1 година Профил на трол?
  "Ние пак сме тук" ...
 • Сенчеста фигура 2 Сенчеста фигура преди 1 година Профил на трол?
  БСП и бандитите и никога не подават оставка, но вечно я искат от враговете си. Валери изказа мнение, а връзките на БСП с главорези, канибали и крупни мошеници бяха доказани и пак БСП не слиза от властта. Бенчев, Очите, Арабаджиеви, Илия Стоилов, Петър Паунов - надзаконовите бандити на БСП с вечна власт, затова България ще остане бедна още дълго време.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  По този начин, с тези хора БСП върви СТАБИЛНО КЪМ ПРОПАСТТА! .... Лошото е , че не е само Бенчо - бенчовци в БСП колкото щеш!
Последно в Актуално