X
 
 

Бургаският залив е част от регата "Кор Кароли"

609 0
photo of Бургаският залив е част от регата "Кор Кароли"
Снимка: "Actualno.com/ Гергана Цонева"
Стартът на регата "Кор Кароли" ще бъде даден на 16 август. В състезанието ще участват 300 състезатели и 40 яхти, предаде кореспондентът на Actualno.com.

Само лодки с валидни ORC и IRC сертификати имат право да участват в надпреварата. Това каза на пресконференция главният съдия на регатата Хенрих Кокончев.

Регатата "Одесос" стартира във Варна

На 9 август (петък) в морската ни столица ще започне регатата "Одесос". Официалното откриване ще е от 11:30 часа на базата на СК Черно ...

На 15 август във Варненския залив ще се проведат гонки, които представляват началния етап на състезанието. На следващия ден започват трите офшорни етапа на регатата. Първата надпревара е от Варна до Балчик. На 17 август екипажите ще плават от Балчик до Свети Влас.

Третият състезателен ден включва изминаване на разстоянието от Свети Влас до Бургас. Финалът на регата "Кор Кароли" ще бъде на Морска гара Бургас. Там ще се проведе церемонията по награждаването на победителите в отделните категории.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Владимир Путин основава нова държава?

Тези дни руските държавни медии и хилядите платени тролове в социалните мрежи имат доста работа. По повод 80-годишнината от Пакта между Хитлер...