Алесандра Амброзио влиза в Lidl на 17 декември

16005
Алесандра Амброзио влиза в Lidl на 17 декември
Снимка: Лидл

От 17-и декември във всички магазини на веригата в цялата страна ще се предлага продуктова линия за коса на така наричания „ангел“ на Victoria's Secret - Алесандра Амброзио. Специално за коледните празници в Lidl ще можете да откриете най-подходящия подарък за приятелка, съпруга, дъщеря.

След успешните подобни серии на Кристина Агилера и Парис Хилтън, ангелът на Victoria's Secret – Алесандра Амброзио е подготвила за всички дами разнообразие от качествени продукти за оформяне на коса. Въртяща се четка с горещ въздух, четка за изправяне на коса, сешоар с йонозираща функция, мултифункционална маша, както и мини преса за изправяне – перфектна за всяко пътуване. Всеки от продуктите има три годишна гаранция.

Над 700 сертифицирани продукта в асортимента на Лидл България

Лидл България публикува втория си Доклад за устойчиво развитие за периода 2018-2019 г. В него веригата отбелязва прогреса си по 20-те з...

Не е нужно да похарчите цяло състояние, за да сте с перфектна прическа по време на празниците, единствено трябва да се доверите на топмодела Алесандра Амброзио и нейната линия за продукти за коса. Ситни къдрици, перфектни вълни или идеално права – всичко е възможно дори без професионалист под ръка.

Продуктите ще са налични в магазините на Lidl от 17-и декември, четвъртък, до изчерпване на количествата. А дотогава имате възможност за една добра инвестиция за здрава и красива коса или за идеен празничен подарък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com