X
 
 

Васил Лазаров стъпва на пазара на международния транспорт

3832 0
photo of Васил Лазаров стъпва на пазара на международния транспорт
Управляваната от Васил Лазаров фирма Викториас ЕООД специализира в извършването на транспортни и логистични услуги на вътрешни пазар. Сега фирмата се насочва и към международния транспорт. За изпълнението на тази цел, дружеството инвестира в закупуването на хладилни камиони. Едно от основните педизвикателства пред управителя на фирмата Васил Лазаров е наемането на международни шофьори и квалифицирани кадри в сферата като цяло.

Като мениджър на една от най-големите фирми за дистрибуция на охладени и замразени продукти Вивекта, Васил Лазаров е поел отговорност към своите партньори и клиенти на вътрешния пазар, да осигурява навременна и качествена доставка.

Вивекта БГ ЕООД си партнира с едни от най-големите световни производители като дава възможност на българската преработвателна индустрия, както и на търговците на едро и дребно, да предоставят на крайните потребители отбрани продукти със световно признато качество. Сред партньоите на фирмата на Васил Лазаров Вивекта са марки като Даниш Краун, които доставят охладено и замразено свинско месо, както и висококачествено селектирано говеждо месо.

Друг известен партньор на Вивекта БГ ЕООД е канадската мултинационална частна компания McCain Foods Limited, която е сред най-големите производители на замразени бланширани картофи. А с усешното партньорство с испанския производител Urzante, на българския пазар може да се намери висококачествен зехтин екстра върджин, добит в долината на река Ебро.

Сръбската компания Aretol предлга на родните потребители чрез дистрибуцията на фирмата на Васил Лазаров Вивекта, широка гама от замразени зеленчуци и плодове.

Едни от най-успешните новозеландски компании за преработка на месо и отглеждане на добитък също си партнират с фирмата на Васил Лазаров Вивекта. Става дума за Silver Fern Farms Limited и AFFCO, които са насочени изключително към природосъобразността на своето производство и продукция.

Отговорна към партньорите си, Вивекта залага на квалифицирани консултанти и дистрибутори, които да предоставят на клиентите компетентна и надеждна информация както и собствен трансорт до всяка точка на България.

Actualno.com

Етикети:

0 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

missing image
Ето къде можете да проверявате резултати...

Днес, 21 май, се провежда първият зрелостен изпит по български език и литература в XII-ти клас. Днес и седмокласниците ще покажат знани...

missing image
Официално: Ето какво се падна на зрелост...

"Човекът и вярата" в стихотворението "Вяра" на Никола Вапцаров. Това е темата на трети модул, по който пишат зрелостниците на матурата ...