Bentley произведе рекордните 1000 буркана с мед

1426
Bentley произведе рекордните 1000 буркана с мед
Снимка: Bentley

Британският производител на премиум-автомобили Bentley обяви, че е успяла да произведе 1000 буркана мед. Общо пчеларите на компанията разполагат с около 600 000 пчели, които се трудят неуморно.

От компанията съобщават, че 2022 г. е била много важна година за Bentley и нейнияя проект Flying Bees, който успя да осигури 1000 буркана мед. Bentley създаде „Център за върхови постижения“ като част от инициативата за устойчивост #GOTOZERO за запазване на биоразнообразието в своя кампус.

Какво да пиете, ако карате Bentley?

Какво пият собствениците на Bentley? Вероятно много хора си задават подобен въпрос, на който трудно може да бъде даден категоричен отго...

lying Bees започна като колония от 120 000 местни медоносни пчели през 2019 г. и оттогава нарасна до над 600 000, разпръснати в десет активни пчелни кошера. За да отгледа кошера, Bentley се обедини с пчелите Buckley Bees, които отговарят за поддържането на колонията здрава и производството на мед. Те гарантират, че всяка рамка с пчелна пита се върти, за да извлече всяка капка мед, която се отцежда, филтрира и декантира, преди да влезе в буркана.

Както го описват специалистите, процесите на извличане и разклащане се извършват със същото „внимание към детайла и съвършенство, което се очаква от марката Bentley“. След правилното декантиране медът се опакова внимателно в елегантни буркани. След това се предлага като уникален подарък на VIP-персони и гости на централата на Bentley в Крю.

„Тези удивително трудолюбиви работници не само допринасят за местното биоразнообразие, според мен те също са производители на най-висококачествен мед в света, черпейки вдъхновение от своите колеги в нашия Център за върхови постижения“, заяви един от членовете на Борда на директорите на компанията Питър Бош.

Honey Center of Excellence е една от многото инициативи, стартирани от Bentley за насърчаване и подобряване на устойчивостта на околната среда в нейния завод. Марката също засади над 100 дървета около фабриката и построи къщички за птици и кутии за таралежи, които населиха кампуса.

Bentley показа часовник на цената на нова кола

Компанията Bentley и швейцарският производител Breitling отбелязаха 17-годишното си сътрудничество, като пуснаха нов модел часовник Chr...

Други подобни дейности включват засаждане на флора и фауна, включително над 5000 луковици нарциси, всички предназначени да подобрят местната среда. Съвсем наскоро компанията се обедини с The Macallan, за да насърчи рециклирането и производството на бутилки от рециклирани автомобили Bentley.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Европа може да наложи мита до 55%, за да ограничи китайския внос на електромобили

Евтините електромобили: Китай е напът да промени картата на световното производство

Електрическа кола блъсна петима души на изложение в Китай (ВИДЕО)

Какво означават цветните ивици и точки върху гумите?

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com