Божествената дизайнерска концепция Divine DS

42336
Снимки:

Благодарение на успеха си с над 500 000 продадени автомобила за 4 години в световен мащаб, през 2014 г. DS се превръща в отделна марка. Citroen има намерението да обожестви своята DS линия чрез концепцията Divine DS, която ще представи по време на Автомобилен салон Париж 2014.

 

Citroen вади концепцията DS 5LS R с 300 к.с.

Citroen продължава атаката на китайския пазар с версията DS 5LS R, която ще бъде представена на започващия на 20 април автомобилен сало...

Предназначението на божествения DS e да покаже как ще се развие бъдещият дизайнерски език на бранда DS. Divine DS е спортен 5-врат хечбек, открояващ се отпред с радиаторната си решетка, заобиколена от LED фарове. Любопитното е, че концепцията няма задно стъкла, а вместо него се използва камера за задно виждане, която показва картината зад автомобила в дигитално огледало за обратно виждане.

 

Футуристичният интериор е съвместно разработен с Swarovski, а това значи много кристал. Друго изключително сътрудничество за автомобилния сектор: това на DS с фабриката „Льосаж“, най-добрия производител на бродерии във Франция. А бродериите буквално са завладели интериора. Вътре има четири индивидуални седалки, разделени от централен тунел по дължината на купето. Всичко е изключително футуристично, минималистично и обладано от света на висшата мода.

Citroen DS5 2,0 HDi: Haute couture (тест-драйв)

Ненормален екстериор, интериор, на който ще завидят и най-елитните италиански автомобилни творения. В буквалния смисъл на думата DS5 е ...

DIVINE DS е оборудван с бензиновия двигател 1.6 THP, с турбокомпресор и инжекционна система за директно впръскване на горивото. Мощността му е 270 к.с. при 6000 об/мин, а максималния въртящ момент от 330 Nm още от 1900 об/мин до 5500 об/мин.

Салонът в Париж стартира на 3 октомври.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com