Chevrolet помпа мускули с Corvette Stingray и Camaro Cabriolet

25264
Chevrolet помпа мускули с Corvette Stingray и Camaro Cabriolet
Кой не иска да вземе подобаващото му се място на германския пазар? При това с иконичен масъл кар, цената на който започва от само 70 000 евро!

Прожекторите огряха възродената легенда Corvette Stingray за пръв път през януари, точно преди началото на NAIAS 2013. Тогава Chevrolet закачи на стената един разрез на шасито на Stingray. След това дойде салонът в Женева през март, когато GM представи кабриолет версията и заяви, че двете версии – купе и кабриолет – идват в Европа.

Именно примерът с премиерата на Stingray Cabriolet в Женева е доказателство, че Chevrolet използва европейската сцена за премиерите на свои иконични модели. Сега във Франкфурт своята премиера чества Camaro Cabriolet, който, редом със Stingray, помпат американски мускули пред еВРоцентричната публика.

Chevrolet Trax: Turbo на 3D (тест драйв)

Тео е обикновен градински охлюв, чийто живот протича в доматената градина на едно семейство, а най-голямото предизвикателство за охлюви...

 

Лично аз съм доволен от този факт, тъй като на огромната изложбена площ в месето във Франкфурт – Corvette и Camaro се чувстват в свои води. А и не е лошо клиентите, които търсят много мощ и мускули, да видят нещо много стойностно и много евтино, преди евентуално да се насочат към италианското.

Седмото поколение на Corvette Stingray ще влезе в европейските шоуруми тази есен, като цената на Coupe от много ниските за подобен автомобил 69 990 евро. Това е доста повече в сравнение със САЩ, но в Европа опционният Z51 Performance пакет е стандартно монтиран, за да гарантира още по-добро представяне на „Ray“ на този толкова взискателен европейски пазар.

Новият Corvette Stingray се задвижва от 6,2-литров V8, чийто 460 к.с. и 630 Нм отиват към задната ос посредством 6-степенна механична трансмисия.

Chevrolet на автомобилното изложение във Франкфурт

Chevrolet ще покаже множество подобрения, свързани с безопасността и комфорта в гамата си от модели, на международното автомобилно изло...

Предполагам кабриолет версията ще влезе в продажба няколко месеца по-късно, вероятно в началото на 2014-а.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com