"Ферари" към служителите си: По-малко имейли, повече разговори

7087
"Ферари" към служителите си: По-малко имейли, повече разговори

Ферари Масово ограничаване на имейли от своите служители са предприели от автомобилния гигант "Ферари". От там призовават служители си да говорят повече и да пишат по-малко. 

Концернът за спортни автомобили разкритикува "загубата на време и неефективността" и ограничи броя на хората, до които 3000-те служители в завода му в Маранело могат да изпращат имейли. 

Ботев уволни Ферарио Спасов, Мъри го замества

Старши треньорът на "Ботев Пловдив" Ферарио Спасов беше освободен от поста си. Очаква се до края на деня за негов заместник да бъде об...

"От днес нататък служителите на Ферари ще говорят повече с колегите си", съобщи концернът в комюнике. "За да стимулираме повече ефективност и пряка комуникация в компанията, взехме решение да въведем по-стриктни ограничения на броя на изпращаните имейли. По-конкретно отсега-нататък всеки служител на Ферари ще може да изпраща един и същи имейл само до трима души в рамките на компанията", съобщи концернът. 

Той планира да инсталира компютърна програма, която да предотвратява прибавянето на четвърти получател. "Безразсъдното изпращане на имейли с десетки получатели, често по теми, с които повечето от тях не са запознати, е една от основните причини за пилеене на време и неефективност в средностатистическия работен ден в бизнеса", отбелязва компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com