Ford пусна на пазара суперлуксозна Kuga

1732
Ford пусна на пазара суперлуксозна Kuga

Компанията Ford представи серийната версия на кросовъра Kuga, която ще бъде част от гамата луксозни модели на марката с името Vignale. Прототип на модела видяхме още на автосалона в Женева през март.

Автомобилът е получи създаден специално за него цвят Milano Grigio. Той се отличава от стандартната Kuga и по специалната решетка на радиатора, както и по надписите Vignale на предницата. Креслата и вътрешната страна на вратите са обшити със скъпа бежова кожа, докато за предния панел е избран черен цвят.

Интериорът на моделите от серията Vignale се прави на ръка в испанския завод на Ford. Рязането на отделните елементи в салона става с помощта на лазер, като след това полученият резултат се подлага на щателна проверка. Полирането на каросерията също е ръчно, като онема повече от 2 часа.

На европейския пазар луксозната Kuga е достъпна с 1,5-литров бензинов мотор, развиващ 150 и 182 к.с., както и с 2,0-литров дизел, предлагащ 150 и 180 к.с. Всички машини от гамата Vignale са оборудвани с мултимедиен комплекс SYNC 3 с 8-инчов дисплей, модерна аудиосистема, адаптивен круиз-контрол, система за намаляване на шума в купето, система за следене на мъртвите зони, на платното за движение и на пътните знаци.

Кросовърът Kuga е четвъртият модел в семейството Vignale, което бе създадено през 2013 г. В него влизат още компактният ван S-Max, кросовърът Edge и седанът Mondeo. Всички автомобили от гамата се продават в отделни дилърски центрове, а купувачите им получават персонален мениджър, както и доживотно право на безплатно почистване на автомобила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com