Forester е акцентът на щанда на Subaru

23047
Forester е акцентът на щанда на Subaru
Трите модела Forester са обградили купето BRZ, което събра толкова много суперлативи за последната година.

През годините Forester се доказа като един от най-успешните модели в гамата на Subaru, а на щанда на Subaru в „Интер Експо Център“ може да видите новото поколение на модела. На щанда на Автомобилен салон София 2013 моделът е представен в три модификации.

Моделът се предлага с три двигателя: познатите бензинов Multipoint 2.0i с мощност 150 к.с. 5 Common-Rail 2.0D със 147 к.с. Най-интересен е изцяло новият 2.0DIT бензинов двигател с 240 к.с.,Twin-Scroll турбокомпресор и директно впръскване. Мощният агрегат е съчетан с безстепенна CVT трансмисия с дефинирани 6/8 скорости за ръчно превключване.

CR-V и експозиция от 16 мотоциклета са акцентите на Honda

Интересното е, че специална част от щанда на Honda е обособена за детски кът, с трима професионални и висококвалифицирани аниматори, ко...

Другата новост при Subaru е спортното купе BRZ с високооборотен четирицилиндров двулитров боксер, развиващ 200 к.с. Елегантната двуместна машина с 6-степенна механична предавателна кутия се позабави с пристиганто си у нас, но сега феновете на марката ще могат да й се порадват. А тези с възможности – и на пътя. Уверявам ви, струва си.

Фейслифтът на Outback 2013 въвежда за първи път при Subaru комбинацията от дизелов двигател Subaru – Boxer, автоматична скоростна кутия Lineartronic и постоянно задвижване на всичките колела Symmetrical AWD. Скоростната кутия предлага и режим за ръчно превключване на 7 предавки посредством пера от волана.

Снимки: Христо Петров

Як тунинг на автомобилното изложение

Тунинг шоуто миналата година за пръв път се проведе именно тук, в залите на „Интер Експо Център“, и бе своеобразен заместит...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com