Лек фейслифт за Toyota Corolla за 50-годишния юбилей

10536
Лек фейслифт за Toyota Corolla за 50-годишния юбилей

Освен козметичните промени, част от оборудването на най-продавания модел в света вече е системата Toyota Safety Sense.

С продажби в приблизително 150 страни и региони по света, съставляваща около 20% от общите продажби на Toyota в цял свят, Corolla продължава да бъде най-популярният автомобил в гамата на компанията.

Toyota Corolla е най-продаваният автомобил в света

Световните продажби на Toyota Corolla през 2015 г. (включени са и модификации на модела на различните пазари) възлиза на 1 339&nbs...

Обновената гама на Corolla представя модернизиран екстериорен дизайн. Предната част е изцяло преработена, за да подчертае широката, по-престижна и изтънчена визия на автомобила, съчетавайки познатия дизайнерски език на Toyota “Under Priority” и „Keen Look”. Малката горна предна решетка е разположена между изцяло нови LED предни фарове с нови LED светлинни водачи, а ревизираният дизайн на предната броня включва и по-голяма долна решетка.

 

Отзад Corolla вече изглежда по-стилно с новите LED стоп светлини, съчетани с хромирана лайстна, която допълнително подчертава ширината на автомобила. Новият дизайн се предлага с избор между 9 цвята на купето, 3 от които са изцяло нови. Предлага се избор от нови 16“ и 17“ алуминиеви колела.

Новата Corolla вече разполага с пакета системи за безопасност Toyota Safety Sense, въведен за първи път при моделите Yaris, Auris и Avensis. Той спомага за предотвратяването или намаляването на последствия от широк спектър пътни ситуации чрез анализиране на информация, подадена от камера и лазер, разположени в челното стъкло.

Toyota Corolla надхвърли 40 млн. продажби

Град Тойота, Япония, 5 септември 2013 г. – Toyota Motor Corporation (TMC) обяви, че общите продажби в световен мащаб на Toyota &b...

Toyota Safety Sense включва Системата Pre-Collision (PCS), Предупреждение за напускане на пътна лента (LDA), Асистент за разпознаване на пътни знаци (RSA) и Автоматични дълги светлини (AHB).

Фейслифтът на Corolla стартира продажби в цяла Европа през идното лято.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com