Mazda Koeru е красив предвестник на сериен модел

10756
Mazda Koeru е красив предвестник на сериен модел

Mazda има готиния навик да прави серийни модели, изглеждащи точно като концепциите, които ги предхождат. Затова с огромно нетърпение очаквам серийния SUV, базиран на този Koeru Concept, който отвън си изглежда като предсериен модел. Много красив.

Секси 5-вратият Koeru вероятно ни дава много точен поглед към бъдещ сериен SUV на марката, който може да очакваме през следващите две години. Не може да го нарека следващият СХ-9, защото купе-образният силует и дължината от 4,6 метра ме спират. Споменатият СХ-9 е 7-местен модел, така че по-вероятно е Mazda да извади модел, който да конкурира X-Trail и Qashqai. Не трябва да се изключва възможността, дори напротив, би могло да се приеме с по-голяма доза сигурност, че Mazda иска да пусне чист лайфстайл SUV, който да конкурира BMW X4. Може и да е смело подобно сравнение, но последните творения на Mazda дават ясна индикация, че компанията се препозиционира и моделите й, освен че изглеждат невероятно, предлагат отлично пътно поведение.

Във Франкфурт ще видим концепцията Mazda Koeru

Надлъгването започна. В средата на септември ще се проведе автосалонът във Франкфурт, а отсега компаниите започват допълнително да подг...

 

А Mazda е известна с това, че прави автомобили, чието пътно поведение е толкова добро, колкото е и дизайнът им. В този случай дизайнерският език KODO Soul of Motion се е променил в известна степен. Фаровете, подобно на МХ-5, изглеждат доста злобно, благодарение и на „веждата на предния капак“. Страничните огледала и дръжките на вратите са забравени, като така дизайнерите са придали по-устремен вид на екстериора.

 

Автомобилът е наречен на японската дума за „да надхвърля“. Кое ще надхвърлят японците, предстои да видим. Но със сигурност това е модел, който ще очакваме с голямо нетърпение. Други подробности към момента липсват.

Mazda6 4х4 Adventure: Курс към премиум сегмента (тест драйв)

Не бих се и опитвал да скрия, че имам особен афинитет към Mazda. Ще си кажа от самото началото, че тази кола за мен е еталон в класа. А...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com