Mercedes-Benz показа интериора на новата Е-класа

43323
Mercedes-Benz показа интериора на новата Е-класа

Изглежда супер класно и стилно, умалено копие на интериора на S-Class.

Изглежда, че сме към края на чакането преди официалното представяне на новата Е-класа. На това навежда фактът, че компанията от Щутгард разпространи пакет от близо 80 фотоса на интериора на следващото поколение на модела.

Mercedes-Benz разказа за технологиите в новата Е-класа

Дебютът на новия модел, както съобщава Car and Driver, ще се състои през 2016 г., а Mercedes-Benz изпреварва събитията, като разкри гол...

В основни линии, арматурното табло е модернизирана версия на тази във флагмана S-Class. Откроява се свързаното приборно табло с централния дисплей, елемент, който за пръв път видяхме именно в S-Class. Различните нива на оборудване ще бъдат екипирани с различни волани, навигационни системи, материали и тапицерии.

 

Точно под екрана на инфотейнмънт системата виждаме четири кръгли вентилационни отвора, а под тях са контролерите за климатика, както и стилен, аналогов часовник. В ляво от волана са разположени няколко бутона за контрол на асистиращите управлението системи, както и електронната паркинг спирачка.

По типичния за Mercedes начин, бутоните за електрическите предни седалки са разположени върху панелите на вратите, там са бутоните и за подгряване/вентилация на седалките, както и малки високоговорители на аудио системата.

Красавец: обновеният Mercedes-Benz SL

Новият роудстър Mercedes-Benz SL ще бъде представен на автосалона в Лос Анджелис тази седмица, редом до фейслифта на GLS. Но за разлика...

 

В момента официални подробности почти липсват. Предполага се, че новата Е-класа ще е оборудване с т. нар. система NFC, която позволява на водача да използва смартфона си като ключ, ако разполага със специално подсигурена SIM карта. Също така, по подобие на BMW 7-Series, автомобилът ще разполага със система за дистанционно паркиране.

Тепърва може да очакваме още подробности за модела, чиято официална публична премиера ще се състои на салона NAIAS в Детройт през януари. Очаква се продажбите да започнат през април, като малко по-късно към гамата ще се присъедини и комби версията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com