На автосалона ще видите новата гордост на Lexus - спортният седан IS

19878
На автосалона ще видите новата гордост на Lexus - спортният седан IS
Един от първите автомобили IS, слязъл от поточната линия на Lexus в Япония, пристигна вчера, 14 юни, в София специално за пресконференцията на марката в рамките на Автомобилен Салон София 2013. Автомобилът е черен IS 300h F Sport.

Един от първите екземпляри на европейска почва, черен IS 300h F Sport, краси щанда на Lexus в столичния „Интер Експо Център“, където от 10:00 ч днес сабонът отвори врати за посетители. Родната публика ще е една от първите направи в Европа, които ексклузивно ще видят третото поколение на IS, което ще се продава на континента в две версии - пълен хибрид IS 300h и бензинова версия IS 250.

Като всички останали хибридни модели на Lexus, IS 300h стартира с много богато серийно оборудване и впечатляващо достъпна цена 73 950 лв. с ДДС. Топ версията на модела е спортната модификация F Sport с ексклузивно интериорно оборудване, окачване и екстериор, доплащането за която е в размер на 22 950 лв.

CR-V и експозиция от 16 мотоциклета са акцентите на Honda

Интересното е, че специална част от щанда на Honda е обособена за детски кът, с трима професионални и висококвалифицирани аниматори, ко...

От друга страна, като всички други хибриди на Lexus в България, новият IS се предлага с петзвездна грижа за клиента от Lexus. Още през 2011 Lexus България стартира програмата „Lexus 5 Star Services“ - петзвезден пакет от 6 иновативни услуги, който гарантира пълно спокойствие и спестява време, усилия и излишни разходи на клиентите на марката в България. Той е уникален с факта, че не се предлага на нито един друг пазар на марката в света, а от част от услугите могат да се възползват абсолютно всички притежатели на автомобили Lexus, закупени от официалния представител на марката от 2003 досега.

От средата на 2011 всички хибридни модели Lexus в България се предлагат с LEXUS FREE HYBRID SERVICE – напълно безплатно пълно техническо обслужване врата-до-врата за 5 години или 100 000 км. Всички консумативи и дейности по периодичното сервизно обслужване на Lexus хибрид са абсолютно безплатни – двигателни и трансмисионни масла, филтри, свещи, диагностика и, забележете, дори спирачни накладки, пера на чистачки и светлини на автомобила.

Jaguar F-Type е една от звездите в „Интер Експо Център“

За пресконференцията на „Мото-Пфое“, и специално за представянето на звездата F-Type, пристигна Джейси Шен, маркетинг дирек...

Благодарение на впечатляващите цени на хибридите Lexus и съвършената грижа за българските клиенти, не е случайно, че 99% от всички продажби на Lexus в България са хибриди. В Европа, където е налице законодателство, стимулиращо екологичните автомобили (например за IS 300h във Франция държавната субсидия е 4 000 Евро) процентът на хибридните продажби е 89%.

Снимки: Пресцентър – Автомобилен салон София 2013

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com