Nissan атакува С-сегмента с Pulsar

38347
Снимки:

Nissan разширява своето продуктово портфолио с напълно новия 5-врат хечбек претендент в Golf-класа – Pulsar.

Новият Pulsar е оборудван с пакет от достъпни и полезни технологии, проектирани да накарат водачите да се чувстват по-уверени и по-комфортно. Новаторската Safety Shield на Nissan – пакет от системи и технологии, комбинирани, за да предложат напълно изчерпателна „мрежа за безопасност“ за водачите – също е напълно интегрирана в дизайна на Pulsar.

Нов стайлинг и трансмисия за Nissan 370Z Nismo

Само година, след като Nismo сложи ръка и върху 370Z, Nissan представи обновената му версия за моделната 2015-а. Това компанията направ...

Сред системите, предлагани в новия Pulsar, са Forward Emergency Braking, Moving Object Detection, Lane Departure Warning и Blind Spot Warning.

Pulsar е единственият автомобил в сегмента си, който стандартно предлага Moving Object Detection, Lane Departure Warning и Blind Spot Warning в поне един модел в гамата.

Два са двигателите, с които Pulsar влиза в сегмента. Базовият 1,2-литров DIG-T бензинов двигал е с мощност 115 к.с., докато 1,5-литровият dCi генериира 110 к.с. е 260 Нм въртящ момент. В началото на 2015 към гамата ще се присъедини и мощният 190 к.с. 1,6-литров турбобензинов двигател.

 

Nissan тества покритие, отблъскващо вода, кал, бактерии и други замърсявания

Лошото време, освен че ни депресира понякога, е и истински кошмар за собствениците на автомобили. Никой не обича колата му да е мръсна,...

Благодарение на най-дългата си база в класа от 2700 мм, но компактна обща дължина от 4385 мм, и интелигентна конфигураци, Pulsar предлага значително повече пространство за краката на пътуващите отзад и в областта на раменете, отколкото конкурентите си. В действителност, с 692 мм пространство в областта на коленете отзад, Pulsar е по-просторен от много от моделите в сегмент D.

Незабавно разпознаваем благодарение на превърналата се в запазена марка V-образна форма на радиаторната решетка и смели, мускулести извивки, Pulsar е проектиран и инженерно подготвен за Европа, като ще бъде произвеждан в завода на Nissan в Барселона.

Въведени за пръв път в гамата на Nissan с Qashqai и X-Trail, отличителните LED фарове на Pulsar създават ярка бяла светлина, давайки допълнително предимство от използване на 50% по-малко енергия от конвенционалните крушки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com