Nissan представи 2020 Vision в реални форми

35750
Nissan представи 2020 Vision в реални форми

Визията на Nissan за суперавтомобила от близкото бъдеще, създаден първоначално като изследователски модел от млади дизайнери на Nissan и формулиран по-късно като виртуален модел за компютърната игра Gran Turismo 6® на PlayStation®, се пренесе от виртуалния свят в реалния.

Пълноразмерният концептуален модел беше представен днес по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, Великобритания, на щанда на Nissan.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan е поредният производител, който използва франчайза Gran Turismo 6 за отлична рекламна платформа. В случая става въпрос на Concep...

 

NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo започна живота си като проект на мечтите за млади дизайнери на Nissan, на които бе дадена зелена светлина да създадат перфектния суперавтомобил за своя собствен Gran Turismo мечтан гараж.

Но в дизайна от екипа в Nissan Design Europe, базиран в Лондон, Англия, бе открит толкова голям потенциал, че той бе подпомогнат от инженерен екип, базиран в Япония.

Спортният 2+2 автомобил на Nissan разчита на състезателна технология – по-специално контролирането на въздушния поток – в заобикалящата един уличен автомобил среда.

И Mitsubishi нахлува в Gran Turismo 6

Mitsubishi е поредният производител, който използва франчайза Gran Turismo 6 за реклама. Японците са нарекли своето творение XR-PHEV Ev...

Макар че посетителите на Фестивала на скоростта в Гудууд ще видят физическата интерпретация на автомобила, първите хора, които ще я „карат“, ще бъдат геймърите на GT6. NISSAN CONCEPT 2020 Vision Gran Turismo, който ще бъде наличен в 10 различни цвята, ще бъде достъпен за изтегляне през юли.

И така, ще бъде ли шофирана серийна версия в Гудууд през 2020? Това остава да видим..., но много неща могат да се случат в близко бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com