Nissan ще представи X-Trail във Франкфурт

9049
Nissan ще представи X-Trail във Франкфурт
На IAA 2013 европейски дебют ще направи концепцията Friend-Me, като на щанда си марката ще изложи последните се тохнологични разработки, както и новите Note и Micra.

Компанията, която преобърна всичко в SUV и кросоувър сегмента, е готова отново да „раздаде картите“ с дебют на „нов серин автомобил“, който не е нищо друго, а новото поколение на X-Trail. От снимката се вижда само фарът, но почти сигурно е, че този автомобил отново ще накара другите в класа му да се сравняват с него. Премиерата на автомобила ще се състои на 10 септември в 13,15 CET (централно европейско време), когато е пресконференцията на Nissan в зала 8 на салона.

Комбинирайки впечатляващ дизайн с новаторски премиум интериор, концептуалният модел Friend-Me е очарователно изследване на това как би могъл да изглежда автомобилът на бъдещето. Създаден около нуждите и желанията на пътниците, които постоянно са „онлайн“, Friend-Me интегрира пътниците във всяко пътуване, позиционирайки се като център на информация и забавление.

До 2020 г. Nissan ще е готов с нова революция

В Япония вече тече работа по изграждането на специално предназначен за автономно управление полигон, който ще бъде завършен до края на ...

Стремежът на Nissan да предлага на клиентите си още по-голям избор прави поредна стъпка напред във Франкфурт, където ще бъде представена дръзка и смела нова програма за персонализиране. Следвайки много успешното представяне на гамата Juke, Nissan допълнително разширява инициативата да включи новите Note и Micra. Като част от разширената програма, купувачите на Juke разполагат с още повече аксесоари и цветови опции, от които да избират, с почти неограничени възможности. За да съпроводи лансирането на новата програма, Nissan представя също и нов 3D уеб конфигуратор, който предлага на купувачите възможността да разгледат своя мечтан дизайн от всеки възможен ъгъл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com